Mitä kajaria siä rokkaat?

Sillä aikaa, ku joku osottaa paremman triidin, paremmalla otsikolla ( :----------D ), ni tehdään tähän alle muistiinpanoja katukuvassa yleistyvistä matkakaijuttimista.

Bluetooth, plugari, matkaradio, kannettava vinyylisoitin, soundsystem, digiluu digilei you name it. Niinku eräs turkulainen radikaali sanoikin jo “paras pyöräily widget aikoihin”.

Itellä ollut nyt käytössä JBL Clip 2
https://sits-pod20.demandware.net/dw/image/v2/AAUJ_PRD/on/demandware.static/-/Sites-masterCatalog_Harman/default/dw98517e81/JBL_Clip2_Black_Hero_x1-1606x1606px_dvHAMaster.jpg?sw=626&sh=626&sm=fit&sfrm=png

Tätä ennen tuli kuunneltua napeilla aina ajaessa. Yleensä vielä vain toinen korvassa. Kyllä nyt kruisin enemmän, ku mielellään jopolla keulien (ihan ku osaisin…) auringonlaskuun.

Klipsu systeemi täydellinen, ku saa roikkuu vaikka avainten kanssa. Yleensä pidän kyllä repun hihnassa jolloin äänikin toistuu kivasti.

“Pitkä” 3,5mm plugarikin irtoaa kivasti sivulta ja ei ole edessä muutoin. Kätevä jos haluaa säästellä akkua ja olla käyttämättä bluetoothia.

Näppäimet löytyy hyvin ajaessa koska niissä on pienet montut, biisin vaihto löytyy.

Näitä voi laittaa kaks linkkiin soimaan myös, mutta enpä ole kokeillut.

Vedenkestävä IPX7

Akkukesto on kyllä hyvä, n. 6h,

hinta yleisesti 49€.


Mielleyhtymä kajarin rokkaamisesta fiksillä vetämisen yhteydessä.

4 Likes

Vanhan vihaisen miehen mielipide on, että hirveää melusaastetta ovat moiset. Juurikin tässä yhtenä päivänä kirosin noita, kun yksi pentu meidän kämpän nurkilla kantaa isoa tuon tyyppistä ulkoiluttaessaan koiraansa ja soittaa jotain epämääräistä paskaa melkoisen kovalla. Siinä se lyllertää hitaasti katua ja häiritsee meidän muutenkin heikosti nukkuvan skidin parvekepäikkäreitä.

2 Likes

JBL flip 3 ostin ja on loisto värkki. JBL go voitin jostain arvonnasta ja on tietty hyvä kun kaipaa jotain kompaktimpaa.

Se hyvä puoli täs hommas on, et sillä kajariporukalla on nii pal kaljaa messis, ettei ne jaksa kävellä kansallispuistossa ku lähinnä parkkipaikkaa olevalle notskipaikalle. Luonnonrauhaa arvostaville jää sitte ne muut paikat.

Terkkui Repoveden juhannuksesta.

Tompsukka - 9:57, 26.6.2017 » JBL flip 3 ostin ja on loisto värkki. JBL go voitin jostain arvonnasta ja on tietty hyvä kun kaipaa jotain kompaktimpaa.
JBL Go oli pitkään mullakin harkinnassa, mutta Clipin kiinnityssysteemi ja oma laiskuus sai kääntymään Clipin valintaan.

Minkälaisia kiinnityksiä jengi on tohon JBL Go tehny? Vai meneeks aina jossain taskussa?

joku tälläne widget pitäis ostaa

ei oo kauhean kompakti mutta oon kyllä tykännyt kovasti. oiskohan ollut ununun vinkkaama tai jotain minkä perusteella tilailin jostain amazonista ja kai se jotain 70e oli kaikenkaikkiaan.

juhannuksena joku 10+ tuntia iskelmää jaksoi soitella (kännykkä tyhjensi akkunsa nopeammin kun striimasi heikkojen yhteyksien yli) eikä tarvinnut stressata sadekuuroista sun muista ton kanssa.

https://www.amazon.de/Inateck-Lautsprecher-Wasserresistent-Geschenkidee-Akkulaufzeit/dp/B00X9JJ3CU

oon aika varma etten vinkkaa ihmisiä 39 euron tuotteiden pariin

oon myös aika varma et taas sellane topi jota oon yrittäny joskus tehdä ja sit deletoitu koska täällä sai jossain välissä keskustella vain yksivaihteisista polkupyöristä

Nii se pitikin vielä lisätä ton Clipinkin hyviin puoliin, että on vedenkestävä. IPX7

no eliks täähän se ois

k_laakso - 8:07, 26.6.2017 » UE Boom 2 verkkiksessä 99e.

Clipissä varnaan parempi äänikin kun go:ssa? Vois olla hyvä kompromissi gon ja flipin vällillä.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0192/6436/products/REX_HAWK_SQUID_2000x.jpeg?v=1442389859
Minun ja Squidin valinta on Boombotix Rex. Kestää asfaltille nakkelua ikuisesti. Kiinnitysklipsi on niin paska, että sen täytyykin kestää.

hei mullaki on tollane söpö widget suihkukaijjutin

Clip 2

Jbl go kesti yhden vuoden ja takuun loputtua lopetti toimintansa kuin seinään.

Mihis tuo UE Boom sijoitetaan ajaessa?

UE boom tuohon remmillä:

UE Roll 2
Ihan paras pyöräilyyn liittyvä ostos pitkään aikaan.

mindw - 11:58, 26.6.2017 » Mihis tuo UE Boom sijoitetaan ajaessa?
Itellä pyörästä riippuen joko pullotelineessä tai etukorissa