Millä setupilla poistut Babylonista?

vastaa

Miksei ekassa kysymyksessä ole vaihtoehtoa IGH?

Hei jes uudella platalla voi tehä tommosia fantsuja äänestyksiä!!!

Unskin pyynnöstä editoitiin tohon vastausvaihtoehdoksi “muu” niin ei jää erikoisvoimansiirtelijät huomiotta. Mut sivuvaikutuksena foorumisofta tyhjensi jo annetut äänet sori siitä :rip_shrug:

2 Likes

Mitä tää kysymys lopulta edes tarkoittaa? Millä ajan töistä kotiin? Millä ajan metsään mököttämään ja juomaan Jallua? Mikä on paras setup Lähi-idän bikepacking-retkelle?

Eiks kappavaihde oo kategorisesti 1x? Toki jos siihen rohloff pökäleeseen tonnin on laittanut, niin asiasta pitää saada kertoa.

2 Likes

piti eka kysyä vaan, että kumpainen voittaa 1x vai 2x ja 700c vai 650b, mut sit kello olikin jotain neljä yöllä eikä näitä voi editoida oikein

ajatuksena oli, että igh/pinion/ssfg erikoismiehet sullotaan tonne muu-lokeroon, mut voittehan te painaa tossa 1x kohdassa myös niin päästään ihmiskuntana nopeammin eroon etuvaihtajista.

Mun pitää jossain vaiheessa alkuvuotta tehdä päätös, onko 650b kiekkojen ottaminen osaksi elämäntapaa mun elämäntapa.

Kerrankin sillee legacysta puhdas pöytä, että kyseiseen n+1:een ei kuitenkaan olisi mieltä laittaa mitään nyt omistamistani 622-kumeista ja noita 28"/29"/622/700c kiekkoisia pyöriä on jo viisi enkä ole edes dynamonapaa speksaamassa ja sopivat valmiskiekot olisi saatavilla joko 29" tai 27,5". Valintaa ei siis harvinaisesti puolla mikään muu kuin paremmuus.

tää saattaakin olla uteliaisuus vs optimointi polli

melko toiseuttavaa. tai vaihtoehtoisesti hämmentävää, konteksti huomioon ottaen.

2021 - the year of the fixed gear.

Silti vastasin nykytiedon valossa koska löytyy useampi 700c-spesifi 1x bikebacking rigi.

Ai niin voidaanko sopia että erikoismies on poistuvien pinossa sana koska teoriassa non-cis-mieskin voi muuttaa kartanoon Sipooseen ja ruuvata jalkojensa väliin vaihdelaatikon.

2 Likes

teoriassa voidaan mun puolesta

jos muu voittaa niin sehän on sitten varmasti näreeseen fukkaavien fixed gear herojen ansiosta

ei kukaan luvannut helppoja äänestyksiä teille

mikä voimansiirto skidi sulla on alla kun et nää betonia ja mieti töitä?

no ite kiintsari-/sinkkelijeppenä äänestin 1x et en sit tiiä

  • tän pollin kauneus on sen epätieteellisyydessä ja siinä, että voit tehdä juuri noin vastoin helposti sisäistettävää kontekstiakin
  • dumpster fire

0 voters

närees 1x1, joko 32/22 tai 34/20.

jos babyloonian ote totisesti herpaantuu hetkeks ni lähen retkelle. main maynejen/maynettejen kans ibizalle. ei tuu paljon polkupyöräjuttuja mietittyy tuol tbh.

e. meen stogel

hei nyt sä rauhotut ja meet tonne pöytään istumaan missä lukee seisomaan taitetulla lapulla ’marginaali’ :sweat: tuun kohta perästä

1 Like

Juu, ei minulla ole kuin tuo Steamroller, mutta jos olisi ketjuvaihdepyörä, niin tulisi mieleen olla 2X, koska yksivaihdesilmin jos katsoo 1X:ää… niin niin vino ketjulinjahan on aivan luonnonvastainen, kieltäydyn uskomasta, että se voisi toimia kunnolla.

Onks tää aihe niinkuin poistut comfort-Babylonista vai äkillinen pako Babylonista? Jotenkin tää korona on tehny zombie-apocalypse skenaariosta yhden vaivaisen asteen realistisemman ja huomaan sopivan Netflixi sarjan jälkeen (To the lake) miettiväni kuinka pyörällä vois vaa painua laavulta laavulle, ja millai se pyörä oiskaan. Omasta tallista valitsisin 26” rigid 90s koska uskoisin löytäväni varaosia paremmin kuin muihin metsäkelpoisiin pyöriini, vaik paskakuvitelmaahan se varmaa on ja keskiverto pyöräkellarin raidaamalla hätätilassa 27.5 boost plus ihmeeni varmaan toimis.

Ehdotan jatkoja tälle topille; mikä on se tunnin poistumis strategia pyörällä?

Jos tunnissa pitää poistua, ni Unitti vm 2008 lähtee alle ja laukut kiinni tarakkaan.
Se on silleen pomminvarma vehje osien puolesta (1x9 kitkavipu, thumbmount) ja koeteltu monessa liemessä.
Tarakka puuttuu vaan tosta kuvasta -

3 Likes