Mikä Tunturi?

Näyttää enemmän Orakselta mutta en oo varma. Hansgrohe ei ainakaan ole.

En tiedä, mutta tällainenkin ketju on olemassa: https://www.yksivaihde.net/old/11411

Katoppas jos keskiön alapuolelle olis riipustettu joku numerosarja. jos näin on niin tunturille voi laittaa sähköpostia ja hyvällä tuurilla voivat kertoa ainakin milloin kyseinen runko on laitettu kasaan.

Mikäli neuvot vaikuttavat epämääräisiltä niin eipä noista kuvistakaan voi hirveesti mitään päätellä varsinkaan kun ei ole mitään saatesanoja

Hienosti kylppärissä kuvattu!

Tunnelmaa

Ja hienosti ehkä punamullalla maalattu!

Myyjä väitti ,että olisi 1940luvulta kyseinen yksilö. Olisi tarkoitus laittaa se alkuperäiseen kuntoon ja tulisi paikalliseen kesäteatterin käyttöön

Suht helppo homma jos ei tartte 100% entisöidä. Irrota runko ja maalaltut osat, vie hiekkapuhallettavaks ja maalautat uudet värit pulverilla pintaan, samalla voi oikeestaan puhalluttaa ruosteiset metalliosat, joista tosin menetät kromin, mutta haitanneeko se?

Eihän sitä nyt tarvitse 100% tarvitse entisöidä, kunhan näyttää uudelta ja tuoreelta. Esitelmä kertoo 1940luvun elämästä… Vähän niinkuin meinasinkin näin tehdä, mut onko mitä värí suosituksia? itse meinasin tumman vihreää. Mitä haitta siitä tulee jos menettää sen kromin?

Poppis89 - 15:16, 28.12.2016 » Eihän sitä nyt tarvitse 100% tarvitse entisöidä, kunhan näyttää uudelta ja tuoreelta. Esitelmä kertoo 1940luvun elämästä.. Vähän niinkuin meinasinkin näin tehdä, mut onko mitä värí suosituksia? itse meinasin tumman vihreää. Mitä haitta siitä tulee jos menettää sen kromin?
No ei siitä mitään haittaa ole, muutenkun metalli ei ole kromipinnoitettu (ulkonäkösyyt) ja tietysti huonossa säilytyksessä ajan kanssa ruostuu.

Tuo kromiosien hiekkapuhallus tuskin on niin hyvä idea mitä josbanse antaa ymmärtää.

´Mikä sitten on paras vaihtoehto? kuitenkin säilyy sen jälkeen lämpimässä tilanteessa. vähän tuskaa tuottaa toi numeron etsiminen kun on ruostetta ja uutta maalia aika paljon päällä.

soodapuhalluksen saa todennäköisesti bout samaan hintaan.

e: soodan pitäisi jättää kromit pintaan mutta ruosteet irtoaa. plus sooda ei pommita hiekan tavoin pintaa röpelölle.

Ruosteiden poisto sitruunahapolla ja kromin kiillotus. Uutta kromipintaa tuohon ei saa kohtuukustannuksilla. Hiekkapuhallettu paljas teräs ruostuisi helposti eikä ulkonäkö olisi ilman ruostettakaan halutunlainen.

…ja muistutan taas, että budjettivaihtoehto ruosteisen kromauksen kiillottamiseen on mytty alumiinifoliota ja vesi. Sen jälkeen sit vielä autosolilla viimeistely, jos haluaa.

Saako pulverilla muuten samannäköstä pintaa kuin märkämaalilla?

RTZ - 16:28, 28.12.2016 » ...ja muistutan taas, että budjettivaihtoehto ruosteisen kromauksen kiillottamiseen on mytty alumiinifoliota ja vesi. Sen jälkeen sit vielä autosolilla viimeistely, jos haluaa. Saako pulverilla muuten samannäköstä pintaa kuin märkämaalilla?
Ei saa ihan samanlaista, mutta varmaan käyttöön nähden riittävää, kun kustannus on kuitenkin aika halpa.

Ylläoleviin: En sinänsä väittänyt puhalluksen olevan kromiosille paras, mutta ruosteet lähtevät. Toki tollanen foliokikka varmaan toimii myös.

Joo-o. Pikkusen isoimpia ruostekökköjä teräsharjalla pois, maskaus maalarinteipillä ja ylimaalaus kannulla. Tadah. Teatterimeikki on valmis. Säästyneellä parillasataa ostaisin kaks Bilteman mummopyörää.

Tuolta löytynee asiantuntevaa apua tunnistukseen:

Lonkalta sanoisin 50 lukuiseksi.