Mikä kohtuuhintainen haarukka krossariin?

Olen rakentamassa On-One Il Pompinosta sinkulakrossaria, ja tällä hetkellä kaikki muut osat on tilattu, mutta haarukka puuttuu. Kolmisen viikkoa olen miettinyt vaihtoehtoa, mutta en ole vielä osannut päättää mikä voisi olla paras vaihtoehto.

Millaista haarukkaa suosittelisitte enintään noin 150 euron hintaluokassa? Alumiinia, terästä, ruotoputki alumiinia ja muu hiilaria vai kenties kokonaan hiilarinen haarukka?

Haarukassa tulisi olla canti-tapit eikä lokarikorvakkeiden puuttuminen haittaa.

Tällaisia vaihtoehtoja olen löytänyt. Tietenkin olisi hyvä, jos haarukka löytyisi pääkaupunkiseudulta, mutta voin netin kauttakin tilata.

http://www.planet-x-warehouse.co.uk/acatalog/info_FOISALCRFO.html

Tuntuisi vähän hölmöltä laittaa haarukkaan enemmän rahaa kuin itse runkoon eikä parin sadan gramman säästö painossa ole oleellista. Nykyisessä krossarissa minulla on hiilarihaarukka, jossa on alumiininen ruotoputki, ja olen ollut erittäin tyytyväinen tähän haarukkaan. Olisin kiitollinen, jos enemmän haarukoita kokeillut kertoisi mielipiteensä, että kannattaako maksaa kaksinkertainen hinta saadakseen ehkä pienen mukavuus- ja keveysedun ostamalla kalliimman.

Pompinon oma haarukka?

Se on liian painava. Painoa voisi haarukalla olla ehkä alle 700 grammaa, sitä luokkaa näyttävät monet alumiini- ja hiilari + alumiini -haarukat olevan. Hirveästi en ole vaihtoehtoja netistä löytänyt.

Painoahan sillä tosiaan on. Mites olis kerralla crossi-uskottava 4ZA:n Zornyc?

Pyörätohtorilla on haarukka osion ensimmäisenä edullinen alumiiniputkinen hiilikuituhaarukka tapeilla.

Tuure

-.-

^ Omistan kyseisen haarukan, se on 1".

Kiitos kaikille vastanneille. Ostin Alpinan haarukan foorumilaiselta, joten enää vain runko puuttuu.