Mikä avain Michen keskiöön?

Mikä on oikea työkalu Michen keskiön avaamiseen? Onko se sama kuin mitä Campagnolo käyttää(eli vaikka tämmöinen: Cassette & Freewheel | Park Tool).

Onko näppituntumaa, kuka/mikä myy pk-seudulla tuollaista? Velosport?

E

Googletin löysällä työajalla sulle tällaisen:
The splines are the same dimensions as used by Campagnolo

Työkalu: esim. Hi5bikes

Ostin Annankadulta (ei Fillarikellari, vaan tien toisella puolella oleva liike, jonka nimeä en nyt muista) vastaavan, jossa on akseliin kiinnittyvä pultti keskellä. Työkalun voi siis ruuvata kiinni keskiöakseliin, jolloin se ei pääse luistamaan ja tuhoamaan kupin hampaita. Ainakaan toistaiseksi en ole saanut tuhoa aikaan huolimatta runsaasta voimankäytöstä keskiötä asentaessa.

^Ooh! Nerokas! Miksen mä oo kuullu koskaan ennen sellaisesta? Itseasiassa kuva tai sitä ei oo olemassa?

kyttyra - 7:25, 31.7.2010 » ^Ooh! Nerokas! Miksen mä oo kuullu koskaan ennen sellaisesta? Itseasiassa kuva tai sitä ei oo olemassa?
Tuo sininen kahvaosa painetaan alaspäin, jolloin sisällä oleva pultti lähenee keskiöakselia. Sitten vain ruuvataan sinisestä kahvasta pultti akseliin, jolloin avaimen hampaat uppoavat kohdilleen keskiökuppiin ja pysyvät paikallaan.

http://lh6.ggpht.com/_8fwXLHocnZo/TFPYG753K3I/AAAAAAAACWw/JsqK_FbGLUQ/s144/31072010452.jpg

http://lh5.ggpht.com/_8fwXLHocnZo/TFPYH67K2lI/AAAAAAAACWY/_plYxlIqUVM/s144/31072010451.jpg

ISOT kuvat.

Tämä on myös vapaasti lainattavissa. Sijainti Kalliossa.

Melkoisen monessa Shimaanin, ja Campan, avaimessa on keskellä reikä, johon kammenpultti mahtuu nätisti. Ajaa saman asian.

Kiitokset vinkeistä.

Parkin valmiste tarttui kyytiin. Siinäkin onnistuu tuo kammenpultilla kiinni -metodi. On myös laadullisesti aika tarkan oloista valmistetta (kuten Parkin työkalut yleensäkin) eli istui oikein hyvin paikalleen.

Halvempaa Cycloakin olisi ollut tarjolla, mutta jostain (rationaalisesta tai irrationaalisesta) syystä uhrasin silti viisi lisäeypoa Parkiin.

Ei kun Olmoa niputtamaan…

E