Miche Advanced kampien pinnoite?

Ostin tuubin Autosolia, ja nythän näyttäis kiillotuskohteita olevan joka paikassa. Kysynkin siksi (ennen kuin teen mitään vammaista), onko hopeisissa Miche Advanced -kammissa oleva hieman öljymäinen kiilto lakkaa vai anodisointia?

Mulla on Miche Primato Pista -kammet, eli ne vähän vanhemmat, ja ne on anodisoitu. Lahkeen kohdalta anodisointi on kulunut pois ja se kohta on kiillottunut peilikirkkaaksi.

MIchen sivuilta ei löydy vinkkiä, mutta 7000-sarjan alumiinia ei ole lakattu ainakaan mistään toiminnallisesta syystä. Mitään haittaa sen menettämisestä ei ole. Vois myös kuvitella, että autoglym ei ole voimakkaasti emäksinen, eli se ei sille anodisoinnille tee yhtään mitään.

edit: ainiinjoo… kova-anodisoituhin kappaleisiin voidaan lisätä teflonpinnoite liukuominaisuuksien ja korroosiokestävyyden lisäämiseksi. Se, mitä autoglymi sille pinnoittelee tekee, ei aavistustakaan. Eipä senkään mennettäminen mikään kova isku kampien toiminnallisuudelle ole…?

Kiitokset vastauksista. Taidanpa sitten varovasti uitella kampia viemärinavaajassa, ja kattoo sitten miten ne kiillottuu. Kerron sitten joskus mitä kävi :wink:

sillä sä kyllä pääset eroon siitä anodisoinnista. Ja yhtä paksua oksidipintaa ei kotikonstein oikein saa, kun siinä nyt on. Eli jos ei o pakko, niin suosittelisin pelkkää autoglymiä.