Matinkylä - Porkkala - Matinkylä 17.8.2019 klo 10.00

Tääkin olis ihan kohta.

In English at the bottom.

Noin sata kilsaa nättiä asfalttia - ja sitten kanssa vähän ei niin nättiä - plus ehkä pikku pätkä sepeliä lisäksi jos halutaan taukoilla Långvikin kyläkaupalla. Sosiaalinen vauhti ja kunnon tauot. Lähtö ja paluu Matinkylän metroaseman pyöräparkista joten pitkämatkalaiset ja kaupunkipyörän käyttäjät pääsee kanssa messiin. Porkkalasta saa pitsaa ja kauppa/kahvilatuotteita.

Reittiehdotus
https://www.ahomaki.net/jako/reitti.jpg

Tauot Lapinkylän leipomolla (~25km), Kirkkonummella (~40km), Porkkala Marinissa (~60km) ja vaikkapa Kivenlahden Teboililla (~90km). Jos porukalla on halua ajella noin neljä kilsaa soraa, voidaan myös ajaa paluumatkalla Långvikin kautta ja taukoilla kyläkaupalla (~80km). Ihan niillä sun silkkisillä pyhätuubeilla en kyllä muutenkaan lähtisi, koskapa Porkkalantie oli ainakin heinäkuun alussa aika reikäisessä kunnossa.

Laittakaa ei-sitovia kiinnostuksen osoituksia ja/tai reittiajatuksia joko tähän alle, tai sitten mulle privana, niin tiedän infota taukopaikkoja jos nyt jostakin syystä porukkaa tulisi paikalle sankoin joukoin.

Säävaraus.

In English:

Porkkala Marin and back from Matinkylä metro station. About 100km of pavement, plus maybe 4km of gravel if the group wishes to take a break at Långvik. In any case, leave the silk tubes home, as the last bit of road to Porkkala was in not-so-nice shape at least about a month ago. Social pace and decent breaks with Pizza and cafe/shop at Porkkala.

Non-binding indications of interest below or to me as PM, so I can inform the cafes should we get a big group together. Also, opinions on preferred route are possibly listened to.

Aah mitä pyöräilyviikonloppujen aatelia tässä tarjoillaan, kun käy ensin katsomassa asfaltit täällä ja sunnuntaina sorat Dirty Sipoossa.

Tää olis kohta, joten lisäsin ekaan postaukseen vähän infoja.

Porkkalantiellä tais olla muutama kiekkoja tuhoava kuopppa mutta muuten ihan kunnossa.

Onko tuo reitti siis sellainen, että sen ajaa maantiepyörällä, jossa 25mm kumit? Kiinnostaisi lähteä länteen, kun yleensä tulee pyörittyä Kulosaaresta itään

Ihan maantieltä pitkin näyttää menevän eli maantiepyörä jees.

SpeciaaliJussi - 20:52, 5.8.2019 » Onko tuo reitti siis sellainen, että sen ajaa maantiepyörällä, jossa 25mm kumit? Kiinnostaisi lähteä länteen, kun yleensä tulee pyörittyä Kulosaaresta itään
Ite kaavailin lähteä fixillä ja 25mm gummeilla, mutta katotaan ny.

Tuolla toisaalla väitettiin, että Porkkalan tie olis just tota päivää ennen päällystetty.

How about planned pace? And fixed only or road bikes are welcome as well?

Everyone is welcome and I would expect the majority to be running gears. As to pace, we will adjust to the group and nobody will be left behind. As a starting point something like low’ish 20’s, with plenty of opportunities for the sprinters to sprinter if they so wish. Heck, we can even split the group into two if we get enough participants.

timoma - 9:19, 20.4.2019 » plus ehkä pikku pätkä sepeliä lisäksi jos halutaan taukoilla Långvikin kyläkaupalla.
Muistui tässä mieleen, että vaikka tämä retki kestääkin suht pitkään niin saattaapi olla, että ainakaan Långvikin kautta ei ehkä kannata ajaa, koska Hirsalantiellä ajetaan maantiepyöräilyn ISM-kilpailujen aika-ajoa. Palkintojen jako on klo 14 ja klo 17.00, joten voip olla, että ajavat pitkään.

ISM aika-ajo
Jos pääsen ja keli kohillaan niin saatan lähteä fiksillä. Siirtymät olis ainaki lyhkäset.

taidan tulla

Luutajengissä mukana alustavasti jos ei tule perhe-esteitä. Todnäk 48:17 ss kuten helatorstaina vai onko tossa jotain tappomäkiä?

Mäet on pääosin lyhyitä mutta teräviä. Ei mitään kovin pahaa missään vaiheessa.

Eilen oli vielä osa porkkalantiestä rouhittuna, kaippa saavat uuden asfaltin koko pätkälle viikon sisään

Jaska - 19:08, 12.8.2019 » Eilen oli vielä osa porkkalantiestä rouhittuna, kaippa saavat uuden asfaltin koko pätkälle viikon sisään
Hienoa, oli kauheessa kuosissa.

Täähä olis sitten ihan total bliss.

Tää kiinnostaa siinä määrin että väkevä alustava ehkä!

Tää olis huomenna.

Huhujen mukaan kelin pitäis olla kohallaan ja baanassa uusi asfaltti. Ei voi ku roadblisslanguun postata.

E: mut saa kiinni numerosta 0405158887 jos tarttee joko ennen lenkkiä tai sen aikana jotain säätää.

Vaikken ollu koko reisua mukana niin huippureisu oli. Porkkalantien uusi asfaltti oli kyl.
Kiitos!!