Massiivinen kännykkätopicci

^Tämä.

Ainut mikä ärsytti niin pieni näyttö nettiä selaillessa.

E. Vitun korjaus…

josbanse - 9:39, 25.11.2014 » Sen mitä suomifoorumeilta lukenut, takuu toimii, mutta joissain tapauksissa on kestänyt jonkin aikaa se prosessi. Laadukkaita värkkejä olleet, joten varmaan aika samalla asteella tulee huonoja ulos kuin muiltakin valmistajilta. Halpahan tämä ei ole, vaan edullinen.
En tiedä millä asteella "top end"-valmistajat tuottaa susia, mutta suurempi osa PlusOnen puhelimista läpäisee laaduntarkkailun ihan tarkoituksella. Siitä se halpa hinta tulee. Ei kiinalainen ole vieläkään keksinyt magiaa, jolla yksi kiinalainen tekisi saman laadun halvemmalla kuin toinen. Samat massatuotannon lainalaisuudet pätee tähän, kuin kiinakuituunkin.

Hyvä puhelinhan tuo spekseiltään on. Kameraa kehutaan ja käyttöjärjestelmä on paras mahdollinen.

Astuin iPhonen maailmaan tämän 5s myötä ja nyt ollut 10kk käytössä… en ymmärrä miksi omenia niin hehkutetaan.

  • helppo käyttöinen
  • nopea käyttää
  • nätti
  • Hinta
  • ei oikeesti mitään uutta
  • akun kesto

Vaikka luuri onkin kiva ja helppo käyttää niin silti mielestäni hinta ei kohtaa laadun kanssa.
Liikaa maksaa se omenan kuva takakuoressa joka on kuitenkin kokoajan piilossa, koska pakko olla suojakuoret, koska muuten atomeina pienimmästäkin kolhusta. Eniten silti vituttaa se, että ei tässä ole mitään uuttaa… Pari vuotta vanhoissa Nokioissa ja Samsungeissa oli samat toiminnot.

3/5

Hainevä never forget.

Edit. Ei vittu, näitä saa refurbbina ja vuoden takuulla.

Samaa pskaa eri paketeissa! Nim. 50-80 eri luuria taskussa pyörinyt ja uudet featuret ei jaksa enää juuri kiinnostaa. Mitä luotettavin, yksinkertaisin ja käyttökokemukseltaan sujuvin luuri, sitä parempi mieli. Jokaiselle löytyy jotakin ja jokaisesta hintaryhmästä. Applea tällä hetkellä taskussa, itseas. viimeisen reilun vuoden ajan ja Androidiin en ainakaan vaihda, varsinkaan yleisesti kuluttajamarkkinoilta löytyvään laitteeseen. Ostakaa luuri mistä tykkäätte ja osaatte, tai edes jaksatte opetella käyttämään.

Juuri keskusteltiin kollegoiden kanssa siitä minkä luurin sitä kenties ostaisi jos ei firma niitä taskuun tunkisi…tuskinpa aina sitä uusinta uutta. Tuo yllä mainittu E71 oli just hyvä, mut internettikäytössä Symbian aivan kamala.

kaveri just sanoi että joutui luopumaan iphone 5:stä kun ei vaan akku kestä tarpeeks työhommiin liittyen.

ite oon mennyt wp -leirissä koska tykästyin sen tiililogiikkaan. mukavan selkeä androidiin verrattuna mutta ei kuitenkaan mikään iphonen liian pelkistetty. livetiilet ihan parhaat mobiilivehkeessä. plussaa sisäänrakennettu onedrivesynkka jne niin siirtyy kuvat, videot yms aina laitteesta toiseen plus kahdelle läppärille automaattisesti, koko järkkärikuvakirjastoon pääsee kiinni kaikilla laitteilla jne.


Näillä mennään, ei ihan helpoin enää jos pitää kuva saada nettiin, vähintään 30min menee

koska kaikki eivät kuitenkaan tiedä: huomasin tässä, että kutoset ottaa 2.1A sisään vaikka mukana tulee edelleen mopolaturi.

latailen kuusplussan akun n. parissa tunnissa täyteen ja silti kestää käytössä n. 5 kertaa pidempään kuin edellinen onppu. elämä on ihan siedettävää pitkästä aikaa.

kiitos jeeeessus etteioo duunin puolesta jotain windowsphonee tms. ulostetta rinnalla.

Kannattaako kitkat vielä päivittää lollipoppiin? Ärsyttää tuo anteroiden laitekohtainen päivitettävyys kyllä aika rajusti vrt. ios, joka on periaatteessa päivitettävissä koko laitekaartiin suorilta.

Omassa käytössä nyt 5, Lumia 625 ja se lenovon A536. Käytettävyydeltään omppu on paras, mutta tykkään kyllä androidin ainakin näennäisestä säädettävyydestä roimasti. WP on vaan paska, eikä nouse duuniluurikastista mihinkään käyttökastiin. Akku siinä kestää kauan, mutta en ihmettele, kun käytän sitä vain puheluihin ja vpn-koodin hakemiseen.

Itse juuri päivitin LG G3:een Lollipopin sisään ja pidän kyllä paljon! Tuntuu paljon sulavammalta käyttää ja kaikkia pieniä parannuksia joka puolella. Esim. lukitusnäytön ilmoitukset sai jo pelkästään itseni päivittämään.

Sony Xperia Z1 Compact itellä nyt ollut puolisen vuotta. Helvetin hyvä luuri, nuff said. On ollu Applee ja Lumiaa, tää vie sata-nolla.

https://content.oneplus.net/media/catalog/product/cache/9/image/400x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/0/3/03.jpg

Oneplus one 64gb ollu nyt hetken käytössä. Tähän mennessä ei oo moitittavaa löytyny, iso koko nyt oli alkuun vähän hankala mutta siihen tottu nopeesti. Ehkä isoimman plussan annan akusta, joka kestää kovemmallakin käytöllä kolmisen päivää. Ainakin edelliseen vehkeeseen verrattuna, jota piti ladata 2x päivässä.

Kyseisen firman markkinoinnista en nyt sano juuta enkä jaata.

E: jaa tästä olikin jo jauhettu tuolla sekopäätopikissa

lumia 520 käytössä nyt. näyttö ihan paskana. ostan uuden halpispuhelimen sitten ku tämä menee rikki. varmaan galaxy trend tais olla halvimpia?

tiesittekö muuten kun ostaa kerran vuodessa uuden speksauspäätteen masterin luottopuolella niin on aina tuore akku, omavastuuton vakuutus voimassa 24/7/365 ja lama näkee nälkää. infernon liekit lämmittää mukavasti myös sieluriepua kaupan päälle sit kun on elämän talviajelut ajeltu.

OnePlusOne on työntänyt luotaan sillä käsittämättömällä eliittihypetyksellä, jota molemmat sitä käyttävät tuttavani ovat suustaan alkaneet suoltamaan. Oma kuppi meni nurin, kun toinen henkilö katsoi puhelintani, naurahti tosissaan ja totesi että “ai sulla on viel TOLLAINEN”.

ununu - 10:02, 25.11.2014 » http://www.geekalerts.com/u/doro-handleeasy.jpg
Olen Doroa kelannut pitkään duunipuhelimeksi, jonka ominaisuuksiin kuuluisi vain vastaa, soita ja kirjoita joskus tekstiviesti.

Varaälynä liikkuu Sony Xperia z2 Compact, jonka valkkasin sillä perusteella että z1 compact oli hyvissä kantimissa Mikrobittin pakastin testissä.

Tykkään, toivottavasti elää ainakin yhtä pitkään kuin HTC DesireZ, eli 4 vuotta lähettikäyttöä eli ulkona 5 pv viikossa.

ai niin onhan mullakin niinsanottu perusluuri jossa on varsinainen simmi ja muissa luureissa multisimmit. ihan kiva muistaa että hitto en oo ladannut varmaan kuukauteen kännykkää ja kun katsoo niin vielä pari tolppaa akkua jäljellä.

Jotain puhelinta mainostettii joskus 1900- ja 2000-lukujen vaihdoksen aikoihin sillä, että NYCissä pyöräläheteillä oli sellainen ja se oli cool. Mainoksessa soi kova musa. Hitto mikähän luuri se oli? Sen mainoksen myötä musta ainakin piti tulla pyörälähetti.

EDIT: En osaa :confused:

löyty, cool, en tiiä onks toi sittenkään pyörälähetti vai vaan haaveile et ei ois konttorirotta ja sais ajaa töihin all the time?