Mash Steel runkosetin arpajaiset

Ihan mielenkiinnosta, että osallistuiko itseni lisäksi foorumilta joku muu viime keskiviikkona Mashin arpajaisiin, jossa oli mahdollisuus voittaa runkosetin osto-oikeus? Ja saiko joku arpajaisista vielä voiton? Itselle tulossa Black Rainbow, joka saapui juuri Suomeen.

Lisäksi kiinnostelee myös, että mitä mieltä ihmiset on kyseisistä arpajaisista suhteessa siihen, että setit olisivat tulleet suoraan myyntiin Mashin verkkokauppaan.

3 Likes

Kokeilin arpaonneani 57cm Neon Fade versioon. Eipä ole mitään kuulunut. Mashillä on vissiin vielä mailien selvittely kesken, joten pieni toivon kipinä elää.

1 Like

Joo taitaa olla heillä hieman hommat vielä kesken, toivottavasti natsaa. Se Neon Fade on myös kova.

Huvittuneena kattelen sivusta normokromosomisten konsumerismikiimaa. Et kun olis mahkut ostaa mikä tahansa tsygä suoraan kauppaan kävelemällä, niin sitte juostaan tällasten FOMO:jen perässä…

“Osto-oikeuden voittaminen” jotenkin uskomaton sanapari.

Iha vitun hapan runko vielä kyseessä.

3 Likes

hehe, mietin ihan samaa just. et arvonta jossa voittona on sit 100% varmuus siitä et voi antaa lafkalle rahaa niiden tuotteesta. mut ne piirtää kellä sitä liitua riittää jne mitäs mä täs köyhänä ja kateellisena : D

Mä taas en tätä näe mitenkään huonona. Jengi haluaa ostostella tätä runkosetti->tosi rajoitettu saatavuus->typerää f5 hakkaamista jos vapaasti myyntiin ja mahdollisuus feilata monella tapaa iso.
Arpajaisissa tuurilla ostoksille, joten sinällään tasa-arvoisempi ostomahdollisuus.

Happamaan runkoon en voi muuta todeta että on tuokin mielipide ja moni kokee toisin.

6 Likes

Helppo sun on sanoo, kun on kokoja pyllyn alle.

2 Likes

Tää itseasiassa aivan hyvä perustelu.

1 Like

Nostaisivat vaan runkosetin hintaa kunnolla niin ei tarvitsisi tälläisia arpajaisia järjestää.

1 Like

Miks kukaan yksilö haluis mitä tahansa tsygää peruskaupasta jos on spessummin brändättyä “rare shit” -bulkkia tarjolla.

1 Like

Mut onko sitä tarjolla, vai onko vain idea tarjolla olemisesta, jota tässä jahdataan?

Runkohan nyt on mitä komein oikeestaan kaikissa väreissä :sunglasses:

1 Like

Kuva ja hinta esille :fidget_spinner: :nerd_face:

Joku Mash Work tms. vois olla muuten mun juttu mut arvonnat tai saatavuuskyttäilyt ei niin en varmaan ansaitse moista. :man_shrugging:

Kuvaa tulee kunhan Posti saa hommat rullattua loppuun. Hinta oli 850 USD.

Kieltämättä toi kyttääminen ja arvonta oli ehkä hieman hermoja raastavaa, mutta jotenkin tuo runko iski kovasti, niin oli nähtävä se vaiva…

ihmettelen kyllä miksei voi vaan myydä niitä raameja niinku muutkin

Veikkaan, että niiden saitti ei kestä sellaista ihmismäärää joka runkoja havittelee. Ymmärtääkseni viimeksi olivat laittaneet suoraan verkkokauppaan ja saitti oli kaatuillut sekä lisäksi ei oota oli päässyt ostoista läpi ja kaikki eivät saaneet runkoa vaikka olivat ostaneet ja maksaneet sen. Toki tästä herää kysymys, että miksei verkkokauppaa laiteta kuntoon :thinking::nerd_face:

2 Likes

mää sellasta aloin miettiin vaikken rahasta ja taloudesta silleen mitään erityisemmin tajuakkaan, mutta eiks toinoinnii olis järkevää tehä enemmän niitä runkoja jos kerta rahampaskaa olis tulossa virtuaalisista ovista ja ikkunoista?

1 Like

Mash ei myy pyöriä vaan lifestylee.

1 Like