Marin pyörä!

Melkein kuukauden ajellut tuolla ja tänään istuin puistossa ja katselin maisemia ja sitten silmä osui tähän. Mikä tää on!!?

https://img.aijaa.com/b/00197/14586873.jpg

Mieli räjähtänyt! 8)

Ihan styge peli on mut enpä mä mikään pyöräguru ole, työmatkaa n. 20km/PV

https://img.aijaa.com/b/00291/14586876.jpg

Siis mikä on kysymys?

Pyörä on Marin Nicasio Singlespeed.

https://img.aijaa.com/b/00190/14586878.jpg

Onkohan tää nyt sitten hyvä. Ainakaan ei vaihteet häiritse. Olisko pitänyt Fuji/Tunturi/Auto jne.

Kysymys on varmaan että mitä noi on miettinyt ton takakeskiö-runko-levyjarruhässäkän kanssa? No, enhän mä esteettisistä syistä ostanut tätä.

Varmaan tarkoittaa tuota slideria…

Voi olla. Mutta kun ei perkele jaksa kysyessä nähdä yhtään vaivaa, niin en jaksa minäkään vastatessani.

…mutta näyttäs olevan siinä mielessä korjattua valmistuserää, että tuossa taitaa olla mainosteksteissä luvatut lokarinkiinnikkeet seatstayssa toisin kuin omassani.

En ymmärrä, voitko selittää

Ton tyyliset takakeskiö-runko-levyjarruhässäkät tunnetusti napsahtelee poikki.

http://forums.mtbr.com/attachments/custom-builders-other-manufacturers/1132806d1492716233-soma-wolverine-builds-img_3535.jpg

On muuten toi Marinin runko niin jöllikkää putkea, että saa olla kunnon parrureisi, joka ton polkee poikki :smiley:

Okw - 20:56, 28.6.2018 » Ton tyyliset takakeskiö-runko-levyjarruhässäkät tunnetusti napsahtelee poikki.
RTZ - 20:58, 28.6.2018 » On muuten toi Marinin runko niin jöllikkää putkea, että saa olla kunnon parrureisi, joka ton polkee poikki :D
No hemmetti. Onko semmonen vaara. Just pari päivää sitten keksin et tollahan voi hyppiä kiveyksiltä kunhan ländää tasapainoisesti!

Hyvä topi.

Vieläkään ei ihan hajua mistä kyse mutta jos mietit noita kahta vierekkäistä isoa pulttia niin ne helpottaa kummasti ketjun kireällä pitämisessä.

Eikä ole pelkoa räjähtämisestä.

Tai ken tietää?

Jos horinat ei avaudu niin avataan viel et jostain syystä mieleni silmä kaiketi odotti näkevänsä aloituspostauksen ultra-postformalistisen muotokarusellin sijaan jotakin tämän kaltaista

Pyörässäs on semmonen ratkaisu, jotta siihen saa tarvittaessa vaihteet suht helposti. Tohon keltaiseen ei ois järkeä yrittää.

Ai niinpä tietenkin! Ja kyllähän noi levyjen muotoilut ja katselukulma vaikuttaa. Hauska tolla on tykittää mitä nyt jaksaa!

Semmoisen kyllä huomasin että ihan niin jyrkkää kallistusta ennen polkimien maahan osumista ei Nicasio salli kuin odotin. Onkohan normaalia odottaa polkevansa tiukoissa mutkissa? No, joku siinä yllätti. Siinäkin. Vai onko siihen joku apu?

isommat renkaat tai lyhyemmät kammet. jos joskus vaihtaa keulan niin sit voi kans valita jonkun jossa isompi a-c mitta (eli se on korkeampi).

kumikas - 20:35, 28.6.2018 » Melkein kuukauden ajellut tuolla ja tänään istuin puistossa ja katselin maisemia ja sitten silmä osui tähän. Mikä tää on!!? https://img.aijaa.com/b/00197/14586873.jpg
Tuon suunnittelijalle voisi sanoa: "Kuule, älä viitsi ajatella. Se ei sovi sinulle."
Roller94 - 22:25, 28.6.2018 » isommat renkaat tai lyhyemmät kammet.
Tohon sais vissiin muutamaan millin isommat renkaat. Mutta ne yli 30 mm renkaat sitten varmaan hidastaisi niin ettei mutkissa kaartelu tarpeen.

Lyhyemmät kammet onkin mielenkiintoinen. Täytyypä tehdä kotitehtäviä että miten se saattaisi sinkulan kanssa toimia… Vaikeampi jyrkissä ylämäissä mutta helpompi polville, vai mitenhän lyhyemmät kammet vaikuttaa? Polvia olis kai hyvä säästellä. Tulee aamuisin puristettua heti alusta tosi täpöllä, ylämäkeen.

Laitetaan vielä parempi kuva tähän kun noi edelliset vähän niin ja näin
https://img.aijaa.com/b/00918/14586918.jpg

Oliko tää nyt kyseisen pyörän markkinointipläjäys, vai mikä?

En voi myydä kun tarviin sitä työmatkaan 8)