Mahdollisuus tilata mm. Somaa, Suzuea, Nittoa, Pakea, Suginoa, Tangea...

Moi!

Oltaisiin viimein tekemässä ekaa tilausta jenkkeihin Somalle (somafab.com).

Kalliiden postikulujen ja vieläpä korkeahkon kurssin vuoksi yksittäisten tuotteiden tilaaminen on tällä hetkellä sieltä melkoisen kallista. Siispä jos kiinnostusta ja tarvetta kyseisen firman tuotteisiin löytyisi juuri nyt, suosittelisin laittamaan viestiä mahdollisimman pian! Jos tämän viikon aikana (pe. mennessä) laitatte tilauksen, niin ehtii mukaan. Tullaan lisäämään lähiaikoina Soman tuotteita myös verkkokauppaan, mutta ne tulee sitten olemaan enimmäkseen vielä tässä vaiheessa tilaustuotteita, joissa on postikulut hinnnoiteltu mukaan. Nyt olisi siis mahdollisuus ilman postikuluja hieman edullisemmin näitä tuotteita saada.

Soman lisäksi samaan tilaukseen olisi mahdollista saada myös mm. näiden valmistajien tuotteita:

Crane Bells
Dia Compe
New Albion
Nitto
MKS
Ostrich Bicycle Bags Japan
Pake
Sugino
Sun XCD
Suzue
Tanaka
Tange
Tange-Seiki

En tähän ala laittamaan nyt tarkempia listoja mitä kaikkia tuotteita on saatavilla kyseisiltä valmistajilta, mutta jos joku tietty tuote kiinnostaa, kyselkää vapaasti saatavuutta/hintaa, mieluiten mailitse: henri@hugbikeshop.fi.

Tietääkseni Somaa ei tähän saakka ole saanut edes naapurimaista, joten nyt olisi tsänssit saada sitä täällä ekojen joukossa, järkevään hintaan ja ilman tullikikkailuja. Merkin edustuksen saaminen ei myöskään ollut ihan yksinkertaista, joten toivottavasti ei tehty turhaa työtä ja kiinnostusta täältäkin löytyy, kuten Kalifornian kavereille onnistuttiin vakuuttelemaan! :slight_smile:

  • Henri / HUG