MACK navat kiinnostaa?

Joo, ja Puolan aborttilakikin on ihan lahkeesta.

Joo ja EU:n ilmastopolitiikkaa jarruttamassa. Ei vaan enemmän nää alhaalla olevat nettisivut monta kuukautta vuonna 2016 hämmentää.

FF - 18:42, 28.9.2016 » en oikein käsitä mistä tämä epäilys valmistajaa kohtaan johtuu, langassa ollaan kuitenkin jo 27. sivulla ja ainoat ongelmat lienee kimppatilausten venyminen?
Kerran oon saanut väärät naabelit, vaihto meni smuutisti no probs. Oonko itse navoista kirjoittanut, muistaisin, että oon, mutta en nyt nopeesti löytänyt. Eli lyhyt arvostelu:

Mulla on kolme paria 32h low flangeja, kaikilla ajettu vuoden ympäri kaikissa keleissä. Ensimmäinen fail, muutaman kovan sadepäivän jälkeen saatanallinen kitinä. Laakerit ulos ja aika kuivathan ne oli, uudet vassut sisään ja ookoo (joo, kannattais heti uutena tsekata…). Toinen fail, Milanon reissulla otin kiekkoja evocista ja huomasin, että laakeri on ulkona, mitäs helvettiä. Sehän meni käsin painamalla takas sisään, jotain toleranssihommia. Tämä toistui Pariisissa, kun CMWC karsinnoissa oli kuminvaihto checkpointti, kiireessä riuhtaisin kiekon irti ja molemmat laakerit plumpsahti ulos - niitä oli kiva hikisillä sormilla tunkea takas, kun kello käy, voi seitan! Kolmas, viimeisin fail on vanhimpaan napaan ilmestynyt ärsyttävä klappi. Muuten helvetin hyvät navat, kevyet, rullaa supersmuutisti.

tuotannon skaalaaminen ylöspäin ei kyllä toimi niin että palkataan työntekijä ja tuotanto tuplaantuu. tekijämiehen itsensä kloonaamalla myös aivojen sisällön osalta onnistuisi melko lähelle. ja jos työntekijää ei ilta/yövuorot inspaa niin sit pitäis ostaa euroilla uusi työstökone (eli halvat elinkustannukset sloteissa ei vaikuta) ja kone ei välttämättä mahdu pajaan, …

Ehkä hiukan offtopic mut ei ketään oo näitä katellu koskaan sillä silmällä et laittas kimppatilausta menemään?

ei taida mack navat kiinnostaa joten postaa muualle kiitos

Kiinnostaa toki MACK navat kans. Pari paria omistan jo eikä mitään pahaa sanottavaa. :smiley:

Etsin tossa laakerin vaihto ohjetta Mackin navoille niin osu tällänen keskustelu silmään. “Luotettava” lähde kertoo että Mack on siirtynyt vaatealalle.

Löytyiskö keltään sitä virallista laakerin vaihto ohjetta, kun ei noi sivutkaan enään toimi.

Ite oon vaihtanu ihan niinku mihin tahansa konelaakeroituun napaan. Tämän topsuttimen ku lukee ni pitäis onnistua.

Jossain välissä pitäis vaihtaa omiin Mackeihin laakerit, joten ennen kuin rupean availemaan napoja niin sattuisko kenelläkään olemaan varmaa tietoa mitkä laakerit menee eteen ja taakse?

^ toistan kysymyksen

Olin lukevinani jossain nimimerkki K1min ohjeen.

LFGSS sano et laakeri ois EZO 61902 RS.
laakeri kuulemma irtoo ku löysäät pultteja auki akselin päistä ja painat pulttia lattiaa vasten. näin ainaki niissä MACKeissa, joissa on todella löysät toleranssit.

edit: eipä mittään enää…homma hoidossa.

Eilen lähtivät Puolasta tulemaan.Runkoa ei tosin vielä ole.Katellaan kesä rauhassa. Kevyehkö talvi-/jää-/maastofiksi pitäisi kasailla…

135mm ja 142mm,ketjulinjat 48mm ja 51,5mm.Normi jarrulevylinja vasemmalla puolella.
Ei-lautasoitu kiekko pitäisi noilla navoilla kasautua…

3mm tilauttimet molemmille puolille 142mm napaa ja 3mm myös jarrulevyn alle niin pitäisi käydä BOOST perään.

https://img.aijaa.com/m/00402/14693617.jpg

https://img.aijaa.com/m/00339/14693620.jpg

https://img.aijaa.com/m/00499/14693621.jpg

edit: Boost kyselyihin vastasi herra Mack huhtikuun puolessa välissä näin:
“The BOOST hubs we will have in our offer in mid-May.”

Mitkäs laakerit näihin menee?

..... - 10:41, 22.5.2019 » Mitkäs laakerit näihin menee?
Emmuista, mut mulla ois reservissä mackilta saatuja ylimääräsiä jos tuut hakee ^.^

Onkos keltään murtunut noista superlight low-flangeista 32h navan laippaa? Huomasin viime viikolla että oli takanavasta murtunut n. 3 pinnan mittanen alue toiselta puolelta. Laitoin Puolaan mailia, katotaan mitä vastaavat.

^Oliko noita laakereita enemmänkin, tai tarkka malli/mitat? Etuseen vois vaihtaa, kun jatkuva lintusirkutus alkaa välillä ärsyttää.

On murtunut mulla ja kaveriltakin. Kaikki kai korkealaippaisia ja itellä oli sheriffi tähti poraus.