Maantielläpyöräilyä Vaasassa

Lepposat maantielenkit kiinnostaa?

Ollaan nyt muutaman kerran käyty maanteillä rullailemassa kesän Vaasassa viettävän jäsen Henkan kanssa ja kaikki halukkaat on tervetulleita mukaan.
Vauhtia silleen sopivasti, ettei nyt ihan paikallaan junnata, mutta niin, että voi kuitenkin mukavasti jutella ajaessa. Ja välillä mahdollisesti pysähdytään kaffille. Pituutta ehkä jotain parista reiluun kolmeen tuntiin / 60-90km. Nuohan on tietysti sovittavissa aina lähtiessä porukan mukaan.

Päiväksi on nyt vakiintunut tiistai. Seuraavan kerran siis lähdetään tiistaina klo 17. Lähtöpaikkaa ei vielä sovittu, mutta oisko se vaikka siinä mtv:n vieressä taas?

Joo, tuo MTV toimii hyvin. Nyt vain kaikki piilopyöräilijätkin mukaan verryttelemään jalkoja!

Mikä MTV?, pitää laittaa iltavapaa-anomus vetämään :wink:

Monitoimiviheriö. Ei taida olla ihan vieras paikka? Siis siinä ruutikellarintien puolella sen parkkiksen lähettyvillä.

Tuttu paikka, lyhenne oli vaan vieras :wink:

noniin, tänään sitten ajelemaan.

Mun on pakko passata tänään, olin viikonlopun kuumeessa.

Jeps, seuraavalla kerralla sitten. Tällä kertaa reitti oli kutakuinkin tällänen, eli kilsoja ~70,5, tolla helteellä siinä vaiheessa olikin jo vesikin vähissä. Flättejä yksi.

Lauantainakin aamupäivällä/päivällä mulla olis varmaan taas aikaa lähteä. Ja taidan muuten tänäänkin lähteä jollekin lyhyelle kiepille heti kun ehdin töistä kotiin joskus ennen neljää. Mut mites toi lauantai?

Lauantaina pitää mennä käymään Soinissa Wanahan aijaan päivillä. Millanen oli ajella uusi pinnoite Laihialta Vaasaan ?

Onhan se niinku sametilla ajais, ainakin siihen Laihian puolella olevaan vanhaan asfalttiin verrattuna. Mutta olis sen kyllä voinu paremminkin tehdä, ihan pientä epätasaisuutta jatkuvasti.

Lauantai ainakin täältä keskiviikosta käsin vaikuttaisi aika hyvältä… Joku aamuisempi lenkki ennemmin kuin iltapäivästä?
Mutta olihan se Laihian asfaltti kiva ajella Vähänkyrön kärrypolkuun verrattuna…

Ai se pätkä siinä Vähästäkyröstä Vaasaan päin? Senhän on pakko olla ensiluokkaista kun kerran botniapyöräilykin kulkee siitä… Siinä toisella puolella jokea menee jonkin matkaan Merikaarron ja Vähiksen välillä ihan viimesyksynä tehtyä kevyenliikenteenväylääkin ja koko ton välin matkalta löytyy klv kapean pientareettoman tien vierellä, mutta siinä saa vaihdella turhan usein puolta, varoa portteja ja risteyksiä ja tenavia ja liikennettäkin on enemmän… ja ajoradalla ajaminenkin on siinä ajoittain perseestä.

Lauantaina juurikin joku aamupäivälenkki, ilta on varattu. Mutta siinä vähä aikasemmin on tosiaan aikaa tehdä vaikka joku pidempikin lenkki jos siltä tuntuu. Vaikka sinne Raippaluodon Klobbskatiin tai jotain.

No mites se huominen nyt sitten? Joskus klo 10 tai 11?

Lauantaina käytiin Klobbskatissa ja Sommarösundissa, kilsoja vähä reilu 110. Aurinko paistoi, kevyt tuuli viilensi, kahvia ja jätskiä saaristomaisemissa, eli ihan onnistunu lenkki.

Huomenna taas mtv viideltä.

Joo, huomenna viideltä. Ilmatieteenlaitos on huomiselle pari pisaraa laittanut, mutta eipä täällä ole ennenkään satanut.

Tulkaahan muutkin Vaasan piilopyöräilijät lenkkeilemään.

Todellakin, nyt kaikki mukaan, kaik yhes koos jne. yksittäisiä yksivaihteisia on tullu vastaankin, mutta kovin ovat vetäytyviä. Ja miksei tietysti voi tulla ihan millä muullakin vaan tahtoo.

Mites Mikko?

Foreca lupaa vain yhtä pisaraa aamulle ja aurinkoista poutaa loppupäivälle.

huomenna iltapäivällä lähtö Riikaan ja takaisin ensiviikon tiistaina

Taas käytiin lenkillä, katsastettiin reitti Botniapyöräilyn lähtöön ja Vähäkyrön kautta takaisin. Suicidehubilla kirivoittajan vihreäpaita ainakin ensi tiistain lenkkiin saakkaa päällä. Ensi viikolle sitten enemmän osallistujia?

Onks ensi tiistaikin viidelta ?

Kyllä, jos kukaan ei keksi syytä sen muuttamiseen.