Maalaamaan taidepyöräkaistaa Hämeentielle su-ma-yönä

Kaikki pyöräilykaistoista ja taiteesta kiinnostuneet Kurviin su-ma yönä 2.8 klo 01:45. Silloin kuulemma tarkoituksena toteuttaa yhdessä taideteoksen omainen tilapäinen pyöräilykaista Hämeentielle Kurvista Hakaniemeen.

Jotain infoa:
http://www.galleriahuuto.net/?p=4277&lang=fi
http://www.kiasma.fi/index.php?id=2621&L=0

Tyyli vastaava kuin Berliinin autotaideteoksessa:
http://www.abitare.it/highlights/guerilla-paint-action-in-berlin/

Maalamiseen ei siis ilmeisesti tarvita taiteen maisterin tutkintoa, vaan riittää kun ajelee omalla fillarilla maalilammikoiden yli. Maali on kuulemma vesiliukoista, mutta silti suosituksena takalokasuojallinen pyörä tai huonot vaatteet. Yön pyöräilijät voivat pestä pyöränsä lopuksi Tokoinrannassa, jonne kuulemma tulossa pesupiste.

Support your local undeground bike action ja kaikki vaan tuonne tekemään artsua oman fillarin avulla. Kuulostaa harvinaiselta mahdollisuudelta.

Ja maanantaina 2.8 kannattaa sitten tietysti koko päivä kulkea aina kun mahdollista Hämeentien kautta ja nauttia siitä, että kerrankin siellä on edes jotenkin merkitty pyöräkaista!!! Seuraavaa tilaisuutta nauttia pyöräkaistasta Hämeentiellä voi joutua odottamaan sen verran ettei kannata henkeä pidätellä odotellessa.

Luonnollisestikin myös FB:ssä:

Jotenkin vituttava idea mutta kun näin tuon kuvan BERCUISTA niin täytyy sanoa että aika siistin näköistä. Saisko sävyiksi trabantin/mielisairaalansinisen ja hylätyn mylittleponyn punaista?

onkos jengi menossa? Itse skippaan, kun maalauspyörästä on kumi tyhjä ja HUOMENNA TÖIHIN!

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Helsingin+Hämeentielle+ilmestyy+yöllä+oranssi+pyöräkaista/1135259007734

Asustelen tässä WilliamK:n talossa ja pyytäisin, ettette metelöisi liikaa. Toisten täytyy mennä aamulla töihin, vitun ituhipit. :slight_smile:

Ei oo sellasta filoo (eikä sellaisia vaatteitakaan) jotka kehtais sotkea. Ehkä siis lähden alasti juoksemaan sitä kaistaa sinne.

Not.

Saattaa aamulla töissä väsyttää helvetisti hieman eikä Langsterikaan taida olla enää valkoinen, mutta hieno ajatushan tuo on joten mukana hulinoissa! :slight_smile:

Kivaa oli, vedin tokaa letkaa. Ens kerralla kakskyt kertaa enemmän maalii, ja ei suojatieviivan päälle ettei tuu liukasta.

Häh, missä se maali oli?! Litraset ei nyt ihan riittäneet tällä kertaa. Hyvä kuitenkin että tuollaista joku jaksaa järkkää. Oli varsin miellyttävä yökruisailu sään puolesta.

Ens kerralla ylämäkeen ja maalille vaikka RTV sponssiksi. Kiitos jäähdyttelyjuomista järjestäneelle osapuolelle!

jooh, maalin määrä oli pettymys. Kiitos oluesta!

Mitäs hittoa. Kurvihan on puhdas.

Ei kai sen kurvissa pitänyt tapahtuakaan, vaan siitä hakikseen?

Kisareissu venähti. Pääsin kotiin puolenyön jälkeen ja yhden urheilujuoman jälkeen ei virtaa enää riittänytkään kujeilevaan kansalaisaktivismiin.

edit: ajatuskatkos aloituslauseessa.

oli siellä joo jotain kadussa jäljellä vielä aamullakin, ja käytin siis “kaistaa” joka tosiaan alkoi vasta kortteli alaspäin kurvista.

aika väsyneet oli jäljet, jos tehdään niin pitäisi tehdä kunnolla

^+100000000000

maalia litroittain enemmän ja maalilätäköitä useampi rinnakkain, tai ainakin useampi pyöräilijä rinnatusten. paljon oli populaa ja sehän se hienoa on.renkaat maalissa mutta eipä tonne paljon viivaa maahan jäänyt. ensi kerralla kunnolla.

Imgur