M:

Elikkäs pääpiirteittäin kaikki olennainen otsikossa mut mitäs muuta tosta nyt sanois.

67cm korkea Nishiki Country sport, oisko vaakaan 63 tai 63,5 pitkä jos oikein muistan. Runko on tämäntyyppiselle rungolle sitä ainoaa oikeaa, eli suoraa cromoa. Tuumainen kierteellinen haarukka, satulatolppa joku 26,4. Kulmat aikas löysät ja kiinnikepuoli kunnossa. Ohjainlaakeri joku vintage Tange muistaakseni, ihan smooth.

Kiekot mun kasaamat compin pinnoilla. Edessä Vuelta Airline kehänä, kunnon ikuinen kiekko jos vaan jaksat huoltaan navan. Se on muuten joku Shimanon 3d30 tms, järkipuolen vannejarrudynamonapa. Takana sitten puolestaan Hủgi DT swiss-napa compeilla kiinni boksikehässä, minkä mallia en nyt kuollaksenikaan musta. Toi napa on upee, okrankeltainen konelaakeroitu ysärinapa. Kumeina Vittoria Gravel grinder 38 sisureilla, hyvässä kunnossa. Vintaasikurakaaret ottavat just tollasen 38-kumin, ilman niitä pyörään menis ehkä 42 jopa.

Ohjaamopuolelta puolestaan löytyy Nitto Bosco, eli tommonen bullmoosen ja albatross-stongan risteymä, tulee kivasti syliin ja tekee ohjailusta jämäkän ja responsiivisen. Bluelugista noita saa, sanotaanko että aika naurettavaan hintaan. Vaihtajina Deoren peukkuvivut kitkalla, kiva ja helppo tatsi vaihtamiseen tilanteessa kuin tilanteessa. Oisko noi ergogripit ollut Ergonin? Tangonpäätytulppina tietty Nittoa. Noi klunkkeriset jarrukahvat on LEE CHI. Super hyvä jarrutatsi ja kunnon vipu ai että!!! Shimano CX-cantit ja Koolstopit tietty kiinni niin kyllä pysähtyy sateellakin täydessä lastissa. Paras jarrutatsi canteilla mitä oon ikinä saanut aikaiseksi. Keskellä Boscoa on Cranen uusi, heleästi soiva kello.

Voimansiirtoalueilla vanhaa Campaa kolmella rattaalla, Mitä 110bcd kampia Campalla on ollu? Vai olikohan noi ees 110bcd? Toivottavasti ei oo mitkään ultra raret mtb-campat ja jos on niin älä kerro mulle. Campa Mirage 110 keskiö ainaki on. MKS-polkimet töpystä, ajettu just sen verran että alkurouheus lähteny. Takana Tiagran vaihtaja ja Shimanon ysipakka. Ketju uusi shimano, vaikka kuvat saattavatkin antaa erilaista osviittaa. Ainii, LX-etuvaihtaja.

Tubus tara (se leveämpi malli) edessä, takana rungon ehkä alkuperäinen tarakka. Molemmat stahl ja pomminkestäviä. Valoina B&M edullisemman pään tuikkua, mallinimiä en muista, enkä ehkä jaksa kaivella sähköpostistakaan. Valaisevat hyvin, marraskuisia märkiä ja pimeitä hiekkateitä noilla on satkukaupalla ajettu huoletta.

Alkuperäinen runkolukko ja avain siihen mukaan! Lisäksi, kuten kuvissa näkyy, tuplajalka tankoon mätsäävillä teippauksilla, mikä kestää isommankin lastin alla. Mukaan saat kuvan käppäbrooksin ja toisen nahkasatukan jos haluat, ja tietysti Proponentsin tolpan, missä satula kiinni. Sairaan hieno lila-anodisoitu brakebooster takana jostain viimisen päälle tappiin tuunatusta ysärikonasta, minkä joskus ostin. Mikon tekemät bönthöpussit ei tuu mukaan, eikä Garmin-mountti.

Pyörä on yllättävän nopea ja ketterä, myös isossa lastissa. Oikeastaan kaikinpuolin just jotain sellasta, mistä tässä on unelmoitu. No, unelmat elää ja uusia projekteja tulilla, tästä sulle ajaton retki/all-around/kaupunki/younameit-pyörä.

Takalokarin yksi kiinnike on irronnut rymistellessä, voin pistää uuden pultin kiinni tai jättää sen sun iltapuhteeksi. Ei haittaa ajoa kuitenkaan, sillä on kiinni neljästä kohtaa. Takakiekossa on myöskin pystyheittoa, sen verran etten oo jaksanut rihtailla sitä. Ehkä sä jaksat.

MYYTY

Ainii, kokoindikaattorina nykyisen kuskin speksit: 190cm koko pituus, noin 94cm jalan sisäpituus. Hirveesti lyhyemmälle en tätä pyörää lähtis miettimään.
Yv
Pasila hesa
yt.

9 Likes

Nostonesto

Moi,

Profiilisi on “hidden”, eikä yv:tä voi lähettää. T. nimim. Steamroller kiinnosta.

1 Like

nyt

1 Like

ei voi laittaa yv, mut toi bullmoose kiinnostaa ihan näi julkisestikin :cold_sweat:

1 Like

Mee omiin viesteihin. Tee uusi viesti ja valitse vastaanottajaksi AP.

1 Like

tänks, muistin lukeneeni tän jostain täältä aiemmin ainaki pari kertaa mut en muistanu ollenkaa miten/mistä.

Paljonko tuo osien alla oleva kangas maksaa?

11 Likes

onks illegal upata jos laittaa lisää juttui tarjolle

ei oo ja oot ines skenes ni voit vähän kiertää sääntöi.

3 Likes

oho unohin upata joskus ku laitoin tänne uutta roinaa

Huh ei yhtäkään jäniksen papanaa kuvissa

Laitoin YV liilasta stongasta.

1 Like

Te tierätte

Menikö liila stonga?

Aa joo se meni, jäi editoimatta

terkut Ronilta

67 fakin senttiä :smiley:

4 Likes

Nii noi kiekot on tosiaan 28”, vaikka kuvasta vois arvella muuta.

2 Likes

Laitoin yv.