M: -

.

Uppaillaan. Saa ja pitää myös tarjota.

Vääristääkö tuo kuvakulma/ onko kuvaa kitistetty vai onko tuo oikeesti nuin kyhyt? Ylimmästä kuvasta näyttäs että pelkällä pedaalilla tulee melkeen toe overlapsia…

Lanssi - 22:47, 6.2.2013 » Overlappia tulee myös, kuten [kuvasta](http://i4.photobucket.com/albums/y111/Coulrophobic/Bruiseri/Bruiseri5_zpsc59a9759.jpg) ja [toisesta](http://i4.photobucket.com/albums/y111/Coulrophobic/Bruiseri/Bruiseri6_zps01aa9850.jpg) ehkä näkyy.

jeejee hoksasin mut tossa ylimmässä kuvassa näyttäs et jopa pedaali ottaa melkeen kiinni. ehkä kuvakulma vähän vääristää kun pyörä on liitte vinottain. ja ihmettelin myös tota lyhyisyyttä. voip johtuu et pyörä on visuaalisesti yläpainonen, näyttää korkeelta. tuo cruiseritanko ja läskisohva…

Se on korkee. Ja lyhyt. :wink:
Mutta mukava sillä on ollut kyllä ainakin omalla ~183cm torsolla ajella. Ja vähän lyhyempi kaverini kehu myös kovasti. En tiiä valehteliko vaan kohteliaisuuttaan.

kaiffareilla on pahoja tapoja. son joskus huisia ajella jollai tällasella lepposalla ruiseerilla. jos tää ois auto niin.

Ülös. Saa myös tarjota.

-10%. Saa silti tarjota.

î

Kevät tulee. Kai.

Kyl se kevät sieltä tulee.

No nyt se kevät tuli, ja terassitki on auki.