M: Volume Cutter v6 56cm (OULU)

Moro

FGFS-alkio myynnissä. Runko on terästä ja tilaa on läskeille renkaille eli erittäin potentiaalinen kikkailuhommiin. Maalipinta haalistunut auringossa ja ottanut pientä damagea sieltä täältä, ei kuitenkaan yhtään lommoa tai halkeamaa. Keskiö täytyy vaihtaa (brittikierre)!!

Volume Cutter v6 56cm
All-City Dropout keula
Eclat satula
Odyssey stemmi
Satulaputki ja tanko Kiinasta

https://imgur.com/a/gI7IB02

HP: 170€ 130€, ensisijaisesti nouto.

YV:llä saa kiinni

hp 150

VAIHTUU APPLE AIRPODEIHIN

UP into *ss of timo

UP 130€

Voi vidu kun jengi ei ymmärrä ostaa. Puuttuu vissiin joku 44mm emäputki ja liian vähän reikiä, kun ei kelpaa.

Kyl kuumottelis kun olis rahan törkyä

Pitääkö se aina olla niin hentoa ja kevyttä, niinku naiset? Parhaimmat pyörät jää ajamatta jos puntaria katsoo. Taiwanilainen etukiekko jarrupinnalla, joka on kestänyt tällit ja mällit, kaupan päälle matkaan.

Oliskohan kellään dataa jotta millaselle keulalle tää on suunniteltu? Löyty jotain katalogia joissa ei mainita keulaa lainkaan ja sitten tämmönen jonka mukaan 377 pitkälle keulalle mikä meinais että nykyinen keula pilaa kulmat ihan täysin??

kermavirta - 5:24, 2.4.2019 » Oliskohan kellään dataa jotta millaselle keulalle tää on suunniteltu? Löyty jotain katalogia joissa ei mainita keulaa lainkaan ja sitten [tämmönen](http://volumebikes.com/uncategorized/cutter-frame-and-fork-colors/) jonka mukaan 377 pitkälle keulalle mikä meinais että nykyinen keula pilaa kulmat ihan täysin??
en jaksa uskoa että fgfs keula fgfs raamissa PILAA KULMAT TÄYSIN mutta voi olla että olen väärässä.

No sehän tässä hämmentääkin että miksi FGFS raami olisi 377 keulalle?! Joka tapauksessa olen melko kiihottunut tästä rungosta.

kermavirta - 6:45, 2.4.2019 » No sehän tässä hämmentääkin että miksi FGFS raami olisi 377 keulalle?!
voi liittyä siihen että noi fgfs-haarukat on aina noita huonekaluputkesta tehtyjä unicrown muhkuja joissa on sit kuitenkin vaan se max 35mm rengastilaa :D

edit: jonkun speksin mukaan cutter v2 haarukan a-c 420mm että onhan tossa viis senttiä eroa mutta nyt vähän veikkaan että toinen valmistajista ilmoittaa ton eri tavalla mitattuna. toisaalta mistäpä näistä tietää.