M: Vestax PDX-2000 dj-levari

Akuutissa rahanpuutteessa oon pistänyt about kaikkialle tän ilmoituksen, niin pistetään samalla vahingolla nyt tännekin.

Eli Teknarintappaja PDX-2000, toimii niin helvetin hyvin. Mielettömän tehokasmoottorinen soitin, QBertillekin on kelvannu raaputteluun ja skitsoimmat voi miksata yhteen vaikka dubbia ja gabberteknoa +/-60 % ultra pitchin avulla… vaikka takaperin, koska reverse-toimintokin löytyy. kiinni Shure M44G äänirasia neuloineen ja tietty kelkka löytyy kans, mitä tossa kuvassa ei ole äänivarren nokassa ollenkaan.
http://ii.alatest.com/product/600x400/a/0/Vestax-PDX-2000-MK2-0.jpg
Sanotaan nyt 260 e tai tarjous.

Mikseriä siis kans tarjolla. Toimii todella hyvin, ei oo keikoilla rääkätty, faderit ja krossi ovat oikein liukkaat. Snadi lommo oikeanpuoleisessa alanurkassa, joka ei haittaa tai häiritse. Sen saanee suoristettuakin vaikka pihdeillä, se on siis räkkikorvakkeessa ja hädin tuskin mainitsemisen arvoinen, mutta pitää se nyt myydessä tietty mainita.

150 e tai tarjous.

Vehkeet on Tampereella, mikserin lähettämistä voin harkita, mutta tota levaria tuskin haluat riskeerata Matkahuollon tai Itellan hoiviin.

a l e k s i piste v a l l i ät g m a i l piste c o m

Edit. mikseri näillä näkymin myyty