M / V: rungot: 2 x Monark ja 1 x Tunturi

Nyt lähtee edullisesta käyttöpyörän runkoa ja roipetta. Rupesin miettimään, että onko mittauksissani heittoja, vai onko kyseessä todellakin tuon kokoiset pyörät. Joka tapauksessa tarjolla olisi kolme runkoa:

50-luvulta (tämö on arvio) fauber-keskiöinen Monark. Runkoa on hitsattu jossain vaiheessa. Minua pyörä on palvellut hyvin. Hp.: bisseä / tarjoa jotain kivaa ja pientä fillarikamaa

60-luvulta (tämö on arvio/arvaus) fauber-keskiöinen Monark. Muistaakseni samaa kokoa kuin edellinen. En jaksanut sahata kampia irti, joten ne tulevat pakostakin mukana. Hp.: bisseä / tarjoa jotain kivaa ja pientä fillarikamaa

Noihin löytynee, ainakin toiseen, stemmi ja satulaputkea yms. roipetta. Sekä haarukat tietty.

Tuossa kuvassa näkyvä Tunturin runko on myös tarjolla. Sen haluaisin pitää itselläni, mutta näistä täytyisi päästä muuton vuoksi eroon. Hankin sitten uuteen asuntoon uusia romuja. Tunturin etuhaarukka on vino. Hp.: tarjotkaa rahaa tai kiintoisaa fillariroipetta, pientä tai suurta. Jos jollain on tuohon sopiva etuhaarukka, niin voisin muuttaa mieleni ja muuttaakin tuon rungon mukanani.

Rungot sijaitsevat Helsingissä kantakaupungin lähistöllä. Kiireiden vuoksi en mielelläni lähde postittelemaan. Muuton konkretisoituessa saatan olla pakotettu tinkimään Monarkien hinnoista ja epätoivoisessa tilanteessa heitän ne Kyläsaaren kierrätyskeskukseen/Uusmix-verstaille.

Onko kellään muuten tarvetta pesukoneelle?

pistin privaa pesukoneesta

Pesukoneesta tuli pari tiedustelua, joten tässä kaikille tiedustelijoille tarkempaa tietoa. Lähinnä kuvin, jotka sisältävät mitat. En löydä tähän hätään manuaalia, joka kertoisi esim. koneen tilavuuden tms. Muistaakseni ostin sen 2005. Siitä lähtien se on palvellut minua ongelmitta.

Viitteellisenä hintapyyntönä pidettäköön 150 euroa. Uutena maksoi muistaakseni lähemmäs 500, kuin 400 rahaa. Tällaiseen johtopäätökseen tulin selaillessani netistä käytettyjen pesukoneiden hintoja.

Pahoittelut foorumin varsinaisesta ydinalueesta ohi menevästä myyntiartikkelista. Haluaisiko joku nuo Monarkit ilmaiseksi?

Whirlpool, iso kuva
Pesukoneen hallintalaitteisto

mulle kelpaa ilmaseksi fauberkalusto ja muutkin ehjät teräsrungot. ettei rokpete vie ihan kaikkee!

voin noutaa suht ongelmitta about koska vaan

hitto, se on nyt fifty sixty =D kerkisin kyl just jo privaa pistää k-mikolle, ennenku näin sun viestis - darn =D

Hups. temmi_hoo ennätti viestimään foorumille aiemmin, mutta satuin huomaamaan ensin rokpeten yv:n ja lupaamaan rungot. Rokpete mainitsikin mahdollisuudesta pistää rungot jakoon 50-50 teidän kahden välillä. Jos se sopii temmille, niin meillä on win-win-win-tilanne.

Edittiä: hitto kun en osaa foorumia käyttää. Olihan tuo rokpeten yv sittenkin tullut 6 minuuttia ennen temmi_hoon viestiä. Näin virallisen tarkistuslaskennan perusteella rokpete on (edelleen) runkojen uusi omistaja.

Rungot on menneet (RistoK: laitoin sinulle yv:tä Tunturi-tarjouksestasi). Pesukoneesta voi edelleen esittää tiukkoja tarjouksia. :slight_smile: