M/v:Concor Supercorsa,sininen,käyttämätön jne

Concor supercorsa jakkara,sininen,iskemätön,tehtaan niittaamassa paketissa,pahvilootakin on mutta se on nuhjunen,mutta ei kai laatikoilla niin väliä.

voisin vaihtaa helposti johkin ysäri mtb osiin,eritoten takakiekkoon,musta väri eduksi,mutta myynkin kyllä,viidellä kympillä,mieluiten nouto mutta saatan kyetä lähettäänkin.Enssijasesti kuitenkin vaihtoja kyttäisin.

mulla on myös muutama musta italialainen racehenkinen siro(ainakin tota superkorsaa niukempi) penkki,joissa ei ole mitään merkintöjä näkyvillä,muuta kuin satulan alla valussa lukee “made in italy”,nää on myös täysin käyttämättömiä ja wanhojakin?,joissain raleigeissa ja favoriteissa ainaki on saman olosia ollu,postaan kuvaa kun kykenen.nämä nouneimit 25e kpl.

sekä sekalaista wanhaa NOS xt osaa,esim xt navat 100+120mm kierteellinen takanapa,mukana kaikki mitä tehtaalla on laatikkoon nakeltu,ohjepapruja sun muuta.napasetti 60e.

cantilever-ajan xt jarrut,koko setti(länget,palat,vaijerit,vivutjne),kaikki kivaa nossia ja tehtaan paketissa,60e.

Sekalaisilla pannoilla olevia muinais xt etuvaihtajia,uusia nämäkin,omituisia mustia ja valkosia muovihäkejä,osass mukana myös christophen remmit(nylon,valkomusta)ja mtb?muovipetaalit.

ja sininen jakkara on ilmeisesti varattu tahi myyty,kiitos.