M: Tunturi Retki 12 sinkula 100e /JKL *MYYTY*

MYYTY

Pistetäämpä nyt lähes koko kesän kauppareissut palvellut Tunturi myytäväksi.

Osaset:
Winpistan kippura
noname stemmi
noname polkimet
noname kampi/eturatas hässäkkä (mummiksen raadosta ryöstetyt)
noname jalkajarrullinen takakiekko
noname valkoinen oikeata nahkaa oleva satula, saanut hieman sinertävää hehkua farkuista
ITM tankoteippi

Painoa muistaakseni 12,8kg jos en väärin muista tai ainakin lähelle tuota 13kg tienoota.

Mukaan saapi vielä teräskehäisen takakiekon jossa sinkulointikitti uniglide napaan törkättynä (käy myös hg keskiöille), taitaa vielä löytyä uniglide pakkakin tolle kiekolle kaveriksi jos haluaa. Ja myös lelumiininen etukiekko halpis mummiksesta. Eli periaatteessa kaksi kiekkosettiä, toinen jarrun kanssa ja toinen vapaarattaalla. Uniglidellisessä kiekossa on ketjun kiristimet mukana jos haluaa laittaa paikoilleen. KAIKKI kiekot vaativat rihtausta, osa enemmän osa vähemmän. Alla olevilla pystyy kyllä ajelemaan mutta jos millilleen suorat haluaa niin sitten pukkiin rihtailemaan.

Runko maalattu uudestaan käläkälällä, jälki on mitä on, mutta pitäisi olla ruosteet ainakin poissa. Fauber (tai polkimen laakeri) napsuu polkiessa oikealla puolella. Kromikaaret ovat kolhuja saaneet ja pari ekstra reikää taitaa löytyä takakaaren päädystä. Satulan kiinikkeessä tuntuu olevan klappia/en saa tarpeeksi kireälle (se mihin satula tulee kiskoistaan kiinni siis), joskus tämän reilun 110kg ruhon alla tuppaa keula sukeltamaan, mutta aina uudelleen kiristämällä pysyy taas hetken. Auttaisikohan lukkomutterit sitten pysymään, tiedä häntä.

Kaikki laakerit purettu, tarkastettu ja rasvattu kesän alussa jonka jälkeen rullailtu kauppareissuja noin 200km. Renkaina bilteman flat fighterit, ei ole vielä ainakaan tyhjillään ollut.

Siinä lyhykäisyydessään koko pyörän kunto. Ei mikään näyttelyesine eikä hipo, vaan käyttöön tarkoitettu pyöritin. Projektin seuranta ollut myös täällä osoitteessa Tunturin havinaa

HP: 100e

Pyörä löytyy Jyväskylän keskustan tuntumasta johon sitä voi tulla pällistelemään ja testailemaan. Yhteyttä voipi ottaa sähköpostilla laurikautto ät g m a i l piste com.