M: Tunturi Kayapo Street,1999/2000?, c-t 53.5

vähän isompi tunturin matrixx kayapo,street-versio(mitä ikinä toi street on tarkoittanutkeen,erone ei-street malleihin?),vuosimallia 99 tai 00.

koko 53.5,eli pikkusen isompi.

täydellinen alkuperänen deore-osasarja,lukuunottamatta takanapaa.Edessä mavic 221 vanne,takana on joku korkeampi,shimanon navalla vaan ei deorea tässä.

hyvinkin siististi pidetty yksilö.Keulana on huollettu 2004 vuoden Marzocchin mx comp air,100 milliä taitaa joustoa olla.Ilmaa voipi lisätä ja laskee poies.

puuttuu:

-sisä ja ulkokumit
-satula
-jarrupalat vois vaihtaa kanssa.

tossa on kii joku ihan hyvä säädettävä stemmi mutta alkuperäsenkin saa mukaan.

kaupan päälle saat jonkun nurkissa lojuvan penkin,maastutin käytetyt kumit,ehkä jopa ehjät sisäkumitkin.

60e.

PM

street tarkoitti sitä, että siinä oli jäykkä keula kun sen kaupasta rullasi ulos. Jos se on terästä kyseessä on 00-malli. Aikaisemmat olivat muistaakseni alumiiniä. Vaihde vai sinkula? Väri? Onkohan tuttu pyörä?

kyllä tää on ihan orikinaali,eli vaihteita on lukuisia.

tässä on aiemmin ollu,se vähä mitä tiän,joku rock shoxin keula(psylo? tai ehkä judy?),ja lienee joku muukin,sitä en tiedä onko uutena ollu sitten kovalla keulalla.minusta toi on terästä eikä lelumiinia,runko.

mutta saahan tosta aika iisisti budjetti-sinkulan kun noi kammet on deoree,niistä saa nypittyä ylimääräset rattaat veks,ja taakse kii joku vapari niin eikös s eo siinä…jos vaan saa sopivat rataskoot jotta ketju ois sopivan kireessä,kun eihä ton takahaarukassa säätöä ole,ja ketjunkiristäjät vaihtajakorvassa on minusta ainakin rumia perkeleitä.

oranssille kayapolle ois eilen ollut kayttoa :slight_smile:

oranssille ?
sori.

PM lähetetty