M: Trek Sawyer XL/21" Konga Truss keulalla ***MYYTY***

Myyntiin vm. 2012 Trek Sawyer 29er kokoa XL/21". Ison miehen kaunis teräksinen polkukruiseri - ei sieltä keveimmästä päästä, mutta kulkee metsässä kuin juna ja on todella mainio peli ajaa. Jäänyt vain liian vähälle ajolle läskipyörän oston jälkeen ja en kykene näillä maastokilsoilla perustelemaan kahta kulkupeliä siihen tarkoitukseen, valtaosa ajosta kun tapahtuu muualla.

Tällä hetkellä kasattuna vaihteellisena, mutta rungossa löytyy sinkulointia varten sliding dropoutit, jossa myös vetopuolen aukaisu ja sitä myöten mahdollisuus hihnavedon asentamiseen. Voin myydä myös pelkkänä runkosettinä tai ilman vaihdepalikoita, jolloin hinta neuvoteltavissa tapauskohtaisesti.

Koko paketin hinta 1150€ ja lisätiedot Fillaritorin ilmosta http://www.fillaritori.com/index.php?/topic/42462-m-trek-sawyer-xl21-truss-keulalla/

Ihan järettömän hieno kokonaisuus kyllä! Harmi kun on liian iso ja ei tällä hetkellä tarpeellinen.

Rolleri meni kaupaksi, niin tehkääs samoilla tulilla tästä tarjous, mistä en voi kieltäytyä. Voin myydä mielelläni koko fillarin edullisimmilla putkiosilla varustettuna hieman edullisempaan hintaan, tai pelkästään runkosetin. Itseasiassa pannaas runkosetille (runko, keula ja ohjeinlaakeri) hinnaksi 500e…

Ja lisäinfoksi vielä, että yo. kuvassa setuppi on 189cm pitkälle orangille, jolla on inseam 95cm luokkaa. Ja Trussissa on tilaa 29+ kumille ja mahdollisesti jopa 26" laihaläskikumille mallia 3.8" tjsp.

Tämä on ehkä hienoin naineri jonka tiedän. Niiiin paljon linjoja.
Ja nauruhalpa.

Miks mää olen näin lyhyt, prkl.

voisko joku nyt ostaa tän enneku kyrvähtää lupaukset

FF - 12:32, 9.1.2015 » voisko joku nyt ostaa tän enneku kyrvähtää lupaukset
On sulla ennenkin lipsunut niin anna mennä vaan.
zykkeli - 12:34, 9.1.2015 »
FF - 12:32, 9.1.2015 » voisko joku nyt ostaa tän enneku kyrvähtää lupaukset
On sulla ennenkin lipsunut niin anna mennä vaan.
Ei me tuomita. Annat sen naurettavan muovipyörän vaikka hyväntekeväisyyteen.

en mä nyt osta mitään tässä kuussa senki höpönassut

:’(