M: Torpedo Duomatic 36h NOS & uudenveroinen 28h

Myynnissä tarpeettomana kaapissa lojunut, pyöräliikkeen loppuunmyynnistä aikoinaan hankittu käyttämätön 36-reikäinen Torpedo Duomatic, valmistusvuosi koodin mukaan 1967. Kyseessä on siis jalkajarrullinen, kaksivaihteinen (välitykset 1:1 ja 1:1.36) takanapa, joka vaihtaa vaihdetta kun polkimia hipaisee taaksepäin…

Lisää infoa: http://hubstripping.wordpress.com/torpedo-duomatic-fs/

Sen lisäksi myynnissä on vähän käytetty 28-reikäinen kappale. Se on hamstrattu vanhasta lastenpyörästä, eikä siten ole juurikaan kärsinyt. Molemmat navat ovat vanhempaa mallia jossa on öljynipa. Näitähän ei enää saa oikein mistään, varsinkaan 36-reikäistä joita tehtiin vähemmän.

Varauksena vielä, että molemmista navoista on myös tällä hetkellä hukassa mutterit, vetopuolen pölysuoja ja rattaan lukkorengas, ne voi löytyä jostain kaapista tai sitten ei, korvaavia saa pyörähuolloista kolikoilla ja kierrätyskeskuksesta ilmaiseksi. Samat osat puuttuvat myös kuvan navasta, kuva otettu netistä mutta sama tuote on kyseessä.

http://www.moultonbuzz.com/wp-content/uploads/2009/09/Duomatic-hub-Zoom-300x213.jpg

hp. 36h 80e, 28h 50e

Olisin kiinnostunut tuosta mainitsemastasi 36-reikäisestä Torpedo Duomatic vaihteistosta. Minulla on Tunturi pyörässä (vuodelta 68) samanlainen ja sille olisi nyt käyttöä.