M: Teräsrunkoinen maantiepyörä, Avanti Strada, 57cm

Myydään kevytkulkuinen Avanti Strada harjoituskilpuri 80-luvun lopusta. Ranskalaista Amus-teräsputkea, 55cm vaakaputki ja 57cm pystyputki. Kauniit muhvit ja täydellinen Shimano 600-osasarja. Suhteellisen uudet ja vähänajetut kiekot. Maalipinta huonolaatuinen johtuen epäonnistuneesta maalauksesta. Satula Selle turbo concor, itse nahalla päällystettynä. Cinellin stemmi. Hyvä projektipyörä herrasmiesten retrofiilistelyyn.

Hintapyyntö: 320€

Paikkakunta: Helsinki

Yhteydenotot: jaakko.liesmaki @ outlook.com tai privaviesti

vaihdepyörille ehkä ennemmin monivaihde.net ja fillaritori.com

Röyhkeää mainostamista, mutta sopisi paremmin tänne: Monivaihde.

Edit: hidas koska kännykkä.

jos saan väittää, sanoisin että satula ei ole turbo, vaan concor?

Kiitti vinkistä, monivaihde ei ollutkaan tuttu. Yksivaihde myynti-ilmo sillä perusteella että saahan tästä fiksin tai sinkulan kun on horisontaalit dropit. Ja satula todentotta onkin concor eikä turbo. Korjattu ilmoitukseen.

Pyörällä on kiinnostava historia sillä se on ilmeisesti aikoinaan juotettu jonkun ylöjärveläisen harrastajan toimesta. Tuo Avanti ei siis ole se suuri fillarimerkki vaan jokin pieni kotimainen. Tiedot on vähän hataria joten jos joku on kuullut tästä niin olisi kiva tietää lisää. Muhvit on hyvännäköiset, valittavasta ei tullut napattua kuvaa.

Ylöjärvellä tehdään Avanti-merkkisiä minitraktoreita. Nyt äkkiä keltaset sivut käteen ja tarjoat tuota näyttelykappaleeksi pääkonttorin aulaan muistona yhtiön historian aamuhämäristä!

Ja muuta otsikko “m: teräksinen maantiepyörä konversioaihioksi”, niin ei pitäisi olla kellään mitään huomautettavaa.

http://www.avantibikes.com/nz/our-journey/

Uudesta Seelannista…

…Yöjärveläisillä juotoksilla… aivan mahtavaa! :slight_smile:

Laku soikoon, se on Avant, ei Avanti. Perkele. Mut Ajatolla, mulla on melko kattava tuntemus Ylöjärveen ja hyvät kontaktit, pienillä lisätiedoilla voisin saada jotain selvillekin.