M: Swrve Cordura Skinny Fit 36x34"

Liian isoina turhiksi jääneitä housuja:

Swrve Cordura Skinny Fit -farkut kokoa 36x34, mustanharmaat. Ajetut, takapuoli vaalentunut mutta ei lähelläkään puhkeamista. Eli nämä: http://swrve.myshopify.com/products/cordura-skinny-fit-jeans. 25e.

Endura Zyme -shortsit, kokoa L eli 36", värinä tumma camo. Ajetut, ok kunnossa. Tällaiset: http://www.metrobicycles.com/product/endura-zyme-shorts-69099-1.htm. Myyty 15e.

Surface Liquistretch kevyet softshellmäiset housut. Kevyet, jonkin verran vettä hylkivät ja nopeasti kuivuvat. Ihan siistin näköisetkin, kehtaa liikkua toimistolla. Koko L tai 34", joskin melko ison tuntuinen 34. Tällaiset: http://road.cc/content/review/15848-surface-liquistretch-trousers. Myyty 20e.

Löytyvät Helsingin Länsi-Pasilasta iltaisin tai Valimosta päivisin, noutajat etusijalla jotta sovitus ja pahan mielen välttäminen. Osta enemmän ja tingi, ja jos hinnat tuntuu kovilta niin tingi taas.

Nostetaanpa, josko vielä jollekin farkut sopisi. Kaikille kolmelle sovittajalle muuten hyvät, mutta kahdelle pohkeista liian kapeat ja yhdelle vyötärön alapuolelta lantiolta. Neljäs kerta toden sanoo.