M: Swinnerton 56x56 runkosetti 160€

https://dl.dropboxusercontent.com/u/16647293/swinnerton-blue.jpg

Swinnerton Cycles on pyöräkauppa Stoke-on-Trentissä, joka monen muun brittipyöräliikkeen tapaan myi pitkään pyöriä omalla merkillään. Tämä runko on varmaan n. 1970-luvulla tilattu italialaiselta tehtaalta, tai ainakin keskiömuhvi (kierteestä päätellen) sekä haarukanpäät (Campagnolo) ovat sieltä. Syö 26,2mm tolppaa. Kromattu maalin alta, maali suht hyvässä kunnossa. Ei denttejä. Koko 56,5cm (C-T) ja vaakaputki 56cm.

Rungossa vähänlaisesti vaijerinvientejä, eli jos rakennat yksivaihteisena, ei jää ylimääräisiä killuttimia. Mukaan tulee kuitenkin myös uudet metallinväriset vaijeristopparit clampilla viistoputkeen ja satulaputkeen sekä takajarruvaijerin pannat vaakaputkeen, joilla saa tarvittaessa kaikki jarru- ja vaihdeosat kiinni. Pullotelineen kiinnityspannat saat myös, rungossa ei ole tavallisia pullotelineen paikkoja. Saat myös Selcofin kiiltävän 26,2mm aerosatulatolpan (Pyörätohtorilta) ja Stronglight A9 kierteellisen ohjainlaakerin (ajettu n. 200km).

Jarrujen pitää olla mallia long reach, n. 55mm. Porasin etuhaarukan reiän takaa auki niin että eteen käy moderni ns. recessed nut -jarru. Jos taakse haluaa jarrun niin sinne tarvitsee sellaisen jossa kiinnityspultti menee jarrusillan läpi, ja toiselle puolelle tulee mutteri. Kätevimmin tämä hoituu ostamalla recessed nut -jarrusetti ja laittamalla etujarru taakse mutterilla (koska siinä on riittävän pitkä pultti) ja takajarru eteen (tarvittaessa pidemmällä vastakappaleella). Muuta eroahan maantiejarrusetin etu- ja takajarrulla ei ole kuin pultin pituus.

Mulla oli tässä 32mm nappularenkaat jotka mahtuivat pyörimään tilavasti, varmaan olisi mahtunut lokarikin niiden kanssa, tässä on lokarikorvakkeet myös. Ilman lokareita menisi varmaan 35mm crossikumi just ja just. Avainsanat winter training, audax. Keskiömuhvin kierteet rotsattu ja muhvin pinnat feissattu Velobiassa. Takahaarukan leveys oli 120mm, taivuttelin vähän auki niin että on nyt n. 126mm, syö ongelmitta 120–130mm napoja.

160€. Osta.