M: swift industries randoboksi/kauppalaatikko tarakalle

Moi,

koska ajattelin jatkossakin pysyä palstan ygös-postaajana, pc vaatii kasvattamista eli:

Swiftin ferrarinpunainen randoloota on nyt jäänyt virallisesti ylimääräiseksi.
Tästä Handmade In Seattle, Washington US of mf A pienpaja laatubägiä etutartsille.

Kovikkeet laidoissa ja pohjassa (saa irti jos haluaa ennemmin lötkön bägin mutta miksi vitussa haluaisit :crazy_face: ), neljä kiinnitysklipsiä, jolla laatikon saa kiinni tarakkaan niin että oikeasti pysyy.

Kantohihna jonka kanssa tätä kanniskelee kaupassa sisällä, pakkaa ostokset kassalla ja sitten vaan loota kaupan ulkopuolella kiinni tartsiin. Tai sitten voit myös jättää sen kaupan ulkopuolelle josta laatutietoinen nipa sen pöllii. :frowning:

Sisällä muutama pikkutasku pikkuasioille, edessä vetskaritasku jonne mahtuu vaikka passi (+potentiaaliset lahjukset) kun ylität schengen-rajan, kannen läpässä heijastimet ja pitkät remmit, jotka mahdollistavat sisällä olevan “roll-topin” kanssa lootan ylitäytön tilanteisiin kun mikään ei riitä.

Ulkopinta laadukasta corduraa, sisäpinta pressua eli ei varmastikaan vedenpitävä upotuksessa/ei voine käyttää kellukkeena mutta suojannee tavarat monsuunisateessa.
Takana velcrotarrakiinnitys en-tiedä-mihin mutta sellainen siellä on. Ehkä tarakan takalaitaan?

Leveys n. 35cm, syvyys n.31cm, korkeus n. 25cm. Mitat “n.” siksi että muutin juuri ja mitattu iphonen mittausäpillä, mittanauhat on jossain. Sopiva esim. pelagon isolle tarakalle, mahdollisesti mediumillekin koska kova pohja ja kiinnitysremmeissä reilusti säätövaraa.

Loota ei ole enää pitkään aikaan ollut swiftin valikoimissa eli ei tarvitse pelätä että rando/kaupassakäynti aiheuttaa noloja tilanteita, kun olittekin varustautuneet samanlaisilla laatikoilla. :slight_smile: Tämä on sitä ns. kunnon hyvää, jota on melko harvoin tarjolla. Myytävä kohde on pölyinen, ei tahroja. Erittäin hyvä kunto.

200€, nouto Myllypurosta(voin tuoda metrikselle jos liikut julkisilla) tai postitus pitkin Suomea.

Yv/Whatsapp kiitos

Katso kuvat

jäbäkö niitä brookseja pöllii :unamused:

Tervetuloa foorumille @FF

3 Likes

Kiitos lämpimästä vastaanotosta! :smiling_face_with_three_hearts:

Vaikuttaa kivalta foorumilta tämän tyyppiseksi foorumiksi.

1 Like

ostajalle limited edition one time only munccisfest -osallistuja todistus

(sisältää kybäminsan coachauksen aiheesta kekä oli paikalla sekä mitä tapahtui, jotta pystyt uskottavasti kertomaan muille olleesi siellä)

Kevät ja kärpäset tulee, pandemiapiknikin kamat mahtuu lootaan viltteineen päivineen.

Pressu eristää myös, joten juomat pysyy pidempään viileinä tai voit kippaa lootan täyteen jäitä jos niin haluat.