M: Surly Knard 650b, ranska 650b päänvaivaa, kiekkoja

Myyntiin sitä hyvää cräppiä ja jotain ihan käyttistäkin.

Ajetut, ei minun toimesta mutta silti hyväkuntoiset Knardit 650b koossa. Taittuvat kuten kuvasta näkyy. 40e

Eripari Campa 8 -kiekot, OK-kuntoisella pakalla, muistaakseni Miragen navalla. 40e tai halvemmalla hyvään käyttöön. CXP30 kehä takana ja edessä joku matala Campa. MYYTY


Fiksikiekot Michen navoilla, takana fix/0 ja rattaan kierteet korkanneet. Varaosiksi, hienot kehät johonkin käyttöön tms. Rottaiset, 10e tai pari hyvää alkoholitonta olutta.


Haha, onko pandemian myötä tekeminen vähissä? Tästä top tier päänvaivaa, ehkä mällätty Automoton runko, jossa hitsaantunut stemmin tynkä haarukan ruodossa ja haarukan kierteen yläpäässä pieni kräkki kampeamisesta. Sanomattakin selvää että hinta on 0e, sisältäen kuvassa näkyvät asiat. Mitat jotain 56-57 vaakaan voin mitata jos aivan pakko.

Tässä vielä lisää tykitystä asian tiimoilta, eli mielenkiintoinen Hirondelle step trough -rungolla, todnäk ylimaalattu joskus mutta sekin maali ehtinyt jo hienosti patinoitumaan. Ranskalaisen postimyyntifirman runko jostain yli puolen vuosisadan takaa. Paljon spessuja juttuja, hyvässä sekä pahassa. Rullaava runkosetti mutta monenlaista jäynää on: muistaakseni keskiön akseli on vääntynyt, tai sitten kammet, sopivan kokoiset kiilat puuttuu jne. Varaosia, rajallista konsultaatiota yms löytyy. Kiekot on lähinnä kuljetusta varten sekä pitämässä nuo kaikista hienoimman väriset Grand Boisit muodossaan.

Täällä lisää…

Tästä haluaisin 150e, ja tämä mielellään myydään ostajalle joka tietää tasan tarkkaan mitä tekee tai päinvastoin ei yhtään hajua mihin ryhtyy.

HKI keskusta

2 Likes

pahoittelen otsikon päivityksestä johtuvaa bumppia. Hinnat -10%.

1 Like

Up. Laita nappulaa tai hamstraa varastoon. Aiemmin mainittu 10% ale voimassa ja pyöristyy alaspäin lähimpään vitoseen

Tästä pientä lockdown-lystiä, ennen kun lähtee taas kierrätyslähetys pajalle.

1 Like

OT mutta olkoot: Hymyilin ääneen tälle :smiley: GLWS

2 Likes

Sitä hyvää olis vielä. hae pois ennen kuin innostun itse. Nimimerkillä 8-campa talvihuolto käynnissä

Paluu reissusta ensi viikon alussa eikä liian pitkä aika seuraavaan, joten ennaltaehkäisevää varaston tyhjennystä vapun kunniaksi. Aloituspostauksen hinnoista 20% pois perfavore. Neuvottelut, hintaideat, vittuilut yms tervetulleita privana tai viestinä alle. 650b elämänvaihe tulkoon uudelleen esim. eläkkeellä.

Tällainen siitä nyt sitten tuli :slight_smile:

14 Likes

Ihana!

Saisiko tästä vähän tarinaa esim. tänne:

Mielummin lankaan joka ei käsittele mixtejä, tuo kun ei ole mixte vaan berceaux :wink:

3 Likes

Niin joo olihan tuossa tääkin:

Tästä tuli kyllä ihan mahtava! Vähän mua huvitti kun hierottiin kauppoja paikan päällä ja selitin että “tässä nyt on vähän sitä ja tätä” kunnes ymmärsin että eiköhän ostaja ole kerennyt muutaman projektin tekemään :slight_smile: iloinen juttu että meni näin!

2 Likes