M: Surly Cross-Check-runkosetti 54 cm sekä ohjainlaakeri

Väärän kokoisten runkojen poistomyynti allekirjoittaneen tallista jatkuu.

Nyt lähtee Käyttöpyörän runko, muutaman vuoden ikäinen Surlyn Cross-Check haarukoineen, satulatolpan pantoineen ja ohjainlaakereineen koossa 54 cm. Vaakaputken pituus on 56 cm. Muut kuvassa näkyvät osat eivät ole kaupan.

132,5 mm takahaarukka ottaa vastaan niin 130 mm maantienavat kuin 135 mm maastonavatkin (Surly, On-One, Fixie jne, sekä kaikki vaihdepuolen kiekot). Jos 42 mm on uskontosi, tämä ei ole sinun runkosi. Tarkempaa speksiä Surlyn sivuilta. Tämän yksilön väri on musta, mikä on tunnetusti vähintään 3 % nopeampi kuin muut.

Runko on ollut kiinteäkrossarina ja työmatkapyöränä ympärivuotisessa käytössä. Käytön jälkiä on jonkin verran, mainittavimpana yhden talven SKS Raceblade-käytöstä haarukoihin syntyneet maalivauriot, jotka on paikkamaalattu jottei pintaruoste hiipisi maalipinnan alle.

Ohjainlaakerina toimii Cane Creekin Tank II. Irtokuulat kuulakehissä, alakehällä kuulat ovat suuremmat kuin normaalisti. Laakeri on raskas, täysin huollettavissa ja kestävä.

Kuva tästä yksilöstä korjaustelineellä roikkumassa:
http://farm4.static.flickr.com/3376/3642898745_2995476bc7.jpg

Hintapyyntö on 200 €. Sijaitsee Helsingissä, katsomaan pääsee. Ensisijaisesti vain nouto tai toimitus lähialueelle. Yhteydenotot privaan tai jkyllonen (daDadaa) gmail.com

Varaus on päällä.

Tämä meni.