M: Nakamura 95 17" mtb ja stx kammet ja 3x8 liipasimet

Laitetaan tänne myyntiin tämä kun ei torissa enää vissiin ole myyjän markkinat näille ysäreille.

Runko:
Hyvässä kunnossa, normaalia pientä maalikolhua löytyy mutta ei mitään isoa. Runko huuhdeltu sisältä ja putket sisältä ruosteettomat. Runkoputket tangen laadukasta ohennettua os putkea. Runko vertautuu hyvin esim. kona hahannaan. Rungon paino noin 2.5kg ja haarukka 1kg. Kierteetön ohjainlaakeri.

Osat:
Täydellinen LX570 osasetti: Takavaihtaja, v-jarrut, liipasin, kammet ja kiekkojen navat. Kaikki osat todella hyvässä kunnossa. Ketju on käytetty mutta vastaa uutta, uusi takapakka 11-36 (kuvassa 11-32). Uudet jarrupalat ja vaijerit. Eturatas on uusi ja keskiö hyväkuntoinen.

Kiekot
LX570 8spd navoilla ja mavic x517 sup kehät. Jarrupinnat tosin hyvät ja kiekot on suorat. Renkaat hyväkuntoiset ja muhkut katusliksit 2.4" leveenä. Täyspitkät lokarit ei oikein enää mahdu näiden kumien kanssa taakse mutta eteen saattaisi vielä mennä.

Efektiivinen vaakaputki 565mm ja pyörässä on nyt 55mm stemmi riserilla ja se on hyvä noin 165-168cm pitkälle.Pidemmällä stemmillä menee varmaan ok sinne 172cm asti.

“korjasin” kuvaa vähän kun puhelimella tulee auringonvalossa väreistä niin kulahtaneita. Luonnossa rungon maalissa on kyllä “syvyyttä”

H: 220e


175mm stx-rc kammet, kunto rattaissa kohtalainen mutta vielä käyttökelpoiset. Kuvassa näkyvät toimivat ja ok kuntoiset shimanon (515) lukkopolkimet kuuluu kauppaan. Mukaan myös kuvassa näkyvä stx 28.6 pannalla oleva etuvaihtaja

H: 15e

SL-MC40 3x8 liipasimet. Toimii hyvin ja täysin ehjät.

H: 15e

molemmat 25e yht.

kuvan jarrut on myyty.

Pk-seutu

4 Likes

päivitys

päivitys

Tässä on nyt jumalten osasia! GLWS!

uutta romua

päivitys

pyörä myyntiin

vielä löytyy

jees

päivitys

1 Like

haarukka löytyy

päivitys

up

runkoja

päivitys

pyörää tarjolla