M: sinkula 56 cm cromo, 43 x 16, Helsingissä

Hei!

Ohessa myynti-ilmoitus sinkulasta, joka kaipaa uutta kotia.

Tämä teksti netissä:

www.fillarikonsultti.fi/sinkula.html.

Ystävällisin terveisin

Timi / timima@yahoo.com


MYYNNISSÄ

Punainen fillari, 56 cm runkokorkeus, sinkula 43 x 16 välityksillä

Lisää kuvia osoitteessa: www.fillarikonsultti.fi/punainen/.

Sinkula on ostettu alunperin keväällä 2007 Green Bikesta: ajettu ja huollettu säännöllisesti - käynyt Porvoon ja Sipoon keikkojen lisäksi Ahvenanmaalla pyörimässä.

Pyörä huollossa Green Bikessa juhannukseksi 2010: laakerit ja keskiöt tarkistettu (huoltoaika varattu ti 22.6.).

Pyörän alkuperäiseen kokoonpanoon on vaihdettu satula (Gyes, Pyörähuolto, 06/2010) ja lisätty flip flop -polkimet (Wellgo, WPD-981, Best Brakes, 06/2008). Pyörään on asennettu Bastan lukko ja siihen kiinnitysvaijeri. Renkaat ovat pistosuojatut: Spectra Duramax X-5 Reflex Ruby 28-622 ja Rigida Groupin Nova Double Wall -vanteet on varustettu tuplarimminauhoilla - kestää höykytystä.

Oletettavasti pyörän runko on Tanskassa koottu ja etuhaarukka on Peugeotilta. Putket ovat klassikkomerkiltä eli runkoputkien Ferrarilta Columbukselta. Kammet ja jarrulänget ovat Shimanon 105 -sarjaa ja ohjain on Tioga DL 2001. Muistelen maksaneeni fillarista satulan, polkimien ja lukon kera noin 700 euroa yhteensä.

Fillari kulkee mukavasti, mutta menee vaihtoon uuden tieltä: kellarilöytö-Raleigh Rialto on parhaillaan rengastettavana Pyörähuollossa, joten tästä täytyy luopua. Kuten parista edellisestäkin aikanaan. Pyörä on Krunassa ja tsekattavissa juhannukseen asti. Seuraavan kerran taas arkena eli ma 28.6. alkaen.

Hintapyyntö on 450 euroa ja myyjänä yksityinen henkilö. Kauppa käteisellä tai tilisiirtona.

Lisätietoja: Timi Mäkinen, puhelin 040 506 5810, email etunimi.sukunimi@fillarikonsultti.fi

Ilmoitus jätetty 20.6.2010.

OFFTOPIC, mutta ihan mielenkiinnosta alaa kohtaan kysyn mitä tekemistä fillareilla tai fillaroinnilla on konsultoinnin kanssa? Ajatko konsultoimaan pyörällä, vai konsultoitko asiakkaita fillaroinnista? Konsultointi kiinnostaa.

Moro vaan.

Ajan useimmiten pyörällä paikan päälle. Siitä nimi. Firmallani on toki ollut vaikeampikin nimi, mutta tämä jää kuulemma mieleen ja tekee muuten vähän negatiivisesta “konsultista” kevyemmin maistuvan. Äkkäsin myös, että fillarikonsultteja on useampiakin nykyään (fillarikonsultit.net edistää työmatkapyöräilyä).

Kaipa sitä fillarointia tulee edistettyä ihan pro bono, sillä muutamia ostopäätöksiä olen ollut tukemassa eli kiertänyt liikkeitä kullekin sopivaa kulkupeliä etsimässä. Siihen tosin löytyy minua pätevämpiä oppaita täältä ja muualta.

Ystävällisin terveisin Timi

Morot.

Virkistetään vähän ilmoitusta tarjoushinnalla - fillarille hinnaksi 400 euroa. Löytyisikö paremmin kiinnostusta niin? Parhaiten kiinni luuritse: 040 506 5810.

Kunhan tämä on hoidettu tulee myyntiin vielä toinen sinkula, jonka runkona on Raleigh Rialto (mixte). Tuo 80-luvun alun runko on lähes kaupan kunnossa eli alkuperäiset tarratkin siististi kiinni. Fillari on saanut alleen tämän päivän kiekot tyyliin Cuore Nero (Pyörähuolto), uuden satulan ja tankoteipit pirteän punaisesti. Siitä lisää myöhemmin. Fillari on käytännössä ajamaton tuossa kokoonpanossaan.

Terveisin Timi