M: Scott Boulder maastopyörä

Laitetaan hyvä kiertämään. Myyn foorumilta ostamani Scott Boulderin vähentyneen maastopyörätarpeen myötä. Kyseessä on siis tämä yksilö. Tarkoitus oli sinkuloida tuosta työmatkapyörä talveksi, mutta tekemättä jäi. Dropit vertikaalisia, joten tästä ei ilman ketjunkiristäjää sinkulaa oikein saa.

Strategiset mitat: runko 19" ja kiekot 26". Vaikkei se juuri mitään kerrokaan, niin sanottakoon, että 183 cm kuskille tämä on ollut ihan jees. Runko on alumiinia ja leimassa lukee 7005. Ehkä tämä kertoo jollekulle enemmän kuin minulle.

Kunto on hyvä, mitä nyt vaihteista tuntuu toimivan hyvin vain kolme pisintä, mitkä ovat tosin olleet varsin sopivia muutamille työmatkoille, jotka olen tuolla ajanut. Jarruvaijerit ja renkaat vaihdoin. Samalla säädin jarrut ja avasin sekä huolsin etunavan. Samalla vaihdoin mukaan saamani sinisen teräskeulan joustamattoman joustokeulan tilalle. Potentiaalisen ostajan kannattaa vaihtaa jarrupalat ja harkita hiovansa vanteiden jarrupintaa pitävämmäksi.

Hp. 140 120 euroa ja hinnan nousu edellisen omistajan pyytämään perustuu uusille ulkorenkaille (Michelin Country Mud) ja uusille jarruvaijereille sekä niiden kuorille. Mukana tulee myös kuvissa näkyvät haarukat, joista tällä hetkellä kiinni sininen teräksinen. Ja mukaan tietysti uudet Michelin Country Mud-kumit.

Pyörä on tavattavissa ja koeajettavissa Helsingin Kalliossa arki-iltaisin (19:00 eteenpäin, mutta työkiireiden vuoksi ei ihan joka ilta) sekä vk-loppuisin (poislukien tuleva lauantai).

P.S. Etuvanne on Gamagooloa.

Heikkolaatuisia käynnykuvia:
Kuva 1
Kuva 2
Kuva 3

Edit: Yhteystiedot unohtuivat. Eli YV tai mikko piste majander ät iki piste fi. Myös puhelimitse O4O 5632 893.

Edit: laskettu hintaa.

Viime syksynä olisin saattanut tuon 140 maksaakin, mutta tiputettu hintaa kevään ja Kelan takaisinperintäpyynnön aiheuttaman kuluerän motivoimana.