M runko ja haarukka

Elikkäs myytäväksi tarjotaan: musta pösön runko. TT n.60cm, ST n.62cm. Tarrassa lukeepi: “tube special carbolite 103 by peugeot france”. Vaakaputkessa ruma klommo ja ruostepilkkuja siellä täällä.http://picasaweb.google.fi/teuvo.karvinen/Poso?authkey=Gv1sRgCMTi8oOJwt-QoQE#5475904701975219426 HP 50€?/ tarjoa. Niin ja runko romuineen on Oulussa

Kuvia

On tämäkin unohtunut tuonne varaston uumeniin. kiinnostaako ketään? tarjotkaa jotakin, vai joutaako tämä paalaamoon?
Löytyy Oulusta, ja matkahuoltohan toimittaa ympäri suomenmaan!

Minua ei kiinnosta rungon ostaminen, mutta osaatko/osaako joku kertoa että onko tuossa ranskalainen vai jokin muu keskiö?

Ei tietoa, jos tuo ei kenellekkään kelpaa, niin voin sen keskiön rälläköidä irti ja lähettää sinulle.:wink:

Ranskalainen keskiö. Carbolite rungot on oikeasti kevyita ja hyviä. Etuhaarukka vaan on painava. Vaihdoin omaan carboiteen hiilarihaarukan ja siinä kokoonpanossa fiksi oli alle 9kg.

Kiitos vastauksesta ja Gleb en tarvi keskiötä, kun löytyy itseltäni melkein just samanlainen runko kuin tämä :slight_smile: Sorry ku meni vähän OT:ksi tämä sun myynti ilmo.

Pitäis yhdelle pitkälle kaverille saada fillari. Yritänpä mainostaa sille, jos innostuisi.

Kaveri varmaan vois ostaakki tuon ja noutaiskin sen luultavasti tässä iha muutamien päivien sisällä. Kehtaakko laittaa mulle sun numeron privana vaik, nii välitän sen sitte ja saa kaveri ottaa suhun yhteyttä iha itte.

Myyty.