M: Rossin (infinity?) treeni kilpuri *MYYTY*

Elikkä myynnissä Rossinin infinity, ainakin mallin luulen olevan tämä kun on vertaillut vastaavan näköisiin fillareihin palstalla. Pyörä on siis vaihteellinen ja uskoisin että vaihtajat ja muutkin osat ovat täysin alkuperäisiä. Muutamista kohdista on lohjennut maalia, jotka on edellinen omistaja paikkaillut lähes saman sävyisellä maalilla. Satulaputki kammen keskeltä vaakaputken yläosaan 60cm, vaakaputki c-c 58cm.

Se mitä pyörästä löyty:
-Ofmega takavaihtaja
-Ofmega ohjainlaakeri
-Ofmega etuvaihtaja
-Regina BC tai 8C takapakka 24-14 (kuusilehtinen)
-Saccon jarrut edessä ja takana
-Fir EL19 vanteet joiden päällä kumit (navoista ei tietoa minkä merkkiset, todennäköisesti alkuperäiset)
-Selle Italia satula
-Ofmega master vaihtajan vivut rungossa
-Ofmega vantage kammet, edessä 52&42 rattaat
-ITM leimattu droppitanko jossa juuri uusittu grippi
-Tällä hetkellä polkimina ovat lukkopedaalit mutta vaihdetaan myytäessä Campagnolon Campagnolo B620-A, Croce d’ Aune pedaaleihin, joissa häkeille valmiit kiinityspaikat.

Vikoja joita tiedän, yksi puola uupuu takavanteesta, joka aiheuttaa hieman heittoa. Samoin takajarrut ja varmaankin vaihteet kannattaisi säätää. Painoa pyörällä on tosiaan 11,1kg kyseisessä kuosissaan. Kevyemmillä osilla tai sinkulaksi tai fiksiksi laitettuna varmaan pääsee lähelle yhdeksää jos ei jopa allekin. Lisäkuvia saa kyselemällä, mielellään niin että mainitsee halutut kuvauskohteet, jotta saa mahdollisimman tarkat kuvat. Hintapyynti tästä olisi 300e noudettuna. Jos lähettelemään lähdetään niin matkahuolto varmaan on edukkain jolloin ostaja maksaa rahdin.

Kuvaa löytyy alta
http://i4.aijaa.com/b/00166/6360312.jpg

EDIT: JYVÄSKYLÄSTÄ LÖYTYY

Nyt pistetään juhannuksen kunniaksi hinta 280e noudettuna!

Nyt vaihdoin eteen uuden sisuskumin, kun edellisen venttiili antoi myöden. Ja kuvassa näkyvät polkimet siis ovat kyseiset gampagnolon polkimet jotka tulevat mukaan. Nyt on myös uusi pyörä matkalla, joten nyt ensimäiselle joka tarjoaa 260e noudettuna saa pyörän! Nouto mielellään ennen viikonloppua, koska olen silloin poissa kaupungista. Jos joku haluaa, niin viikonloppuna pyörä kulkee välillä jyväskylä-karstula, joten sille välille voin puottaa pyörän maksutta perjantaina taikka sunnuntaina.

Varmistui sitten pedaalien tarkka mallikin nyt jotka tulevat mukaan Campagnolo B620-A, Croce d’ Aune, on malli siis. Lisätietoja saapi pedaaleista esim VeloBase.com - Component: Campagnolo B620-A, Croce d' Aune

EDIT: Mukana minun pedaaleissa tosin häkkien tilalle tulevat palaset kiinityspultteineen.

oispa rahhoo,sano.

Laitoin PM

Ilmoitelkaapas kiinnostuneet vielä kerran kiinnostuksenne taso. Tässä on nyt useampi kysellyt Rossinin perään ja nyt pitäisi vähitellen saada pyörä pois nurkista ennenkö uusi tupsahtaa maailmalta.

Tämä on sitten myyty :slight_smile: Kiitoksia kiinostuneille.