M: Romet Sport 54,5cm

Runko+haarukka. (sis.ohj.laakeri ja keskiö (Campagnolo)).
Käytön jälkiä on muttei mitään sen isompaa…
Myös kokonaisena… ehkä?

Lisää kuvia: http://s621.photobucket.com/albums/tt298/vvv69/SONY/Romet/

PM:llä

EDIT2: Tarkistusmitattu koko siis: molemmat putket 54,5cm

Ja hinta?

Päivitystä!
Koko muuttui ja hintaa vois olla se 250€.

tuu smool… tai liian paha hinta

Kuten jo aiemmin olen todennut, tämä on hieno. Vaihtaisin stongan ja ajaisin.

Ja ostaisin saman tien pois tuolla hinnalla, jos keksisin minkäänlaisen tekosyyn omistaa vielä yksi ylimääräinen ratapyörä…

Mä en kyllä ymmärrä tuota hintakitinää. Nätti runko. Ja joo, jussin kanssa vähän samoilla linjoilla, tosin tällä kertaa syynä on se, että ei oo ylimääräistä kukaan ei ole ostanut multa Rutkua pois.

Joo, ei tods oo 250e tosta liikaa. Tekis tosi pahasti mieli ostaa mut samat syyt kuin yllä.

Se, että taaksepäin aukeavat horisontaaliset takahaarukan päät ja vähän erilainen geometria nostavat vanhan käytetyn teräsrungon hintaa XXX€ verrattuna vastaavanlaiseen maantierunkoon, on kieltämättä vähän ikävää.

Mut hei, kaikille narisijoille tiedoksi, siinä todellakin on pieni ero ajofiiliksessä onko alla Tunturin retkipyörästä vai oikeasta ratarungosta speksattu kiinteävälityksinen muotipyörä. Jotkut ei tosin usko - ennen kuin ovat itse kokeilleet.

mieli tekis todellakin ostaa! olen juurikin se retkipyörän uhri :), mutta kesäks olis tarkotuksena hommata oikea ratarunko. ainoo ongelma on juuri eurosten vähäinen kahina omassa lompsassa tällä hetkellä. tähänkin runkosettiin olisin tarvinnut vielä uuden etuhaarukan, koska ensi kesän fillariin tulisi etujarru. ja yleisesti tinkimisestä se, että voihan sitä kaikkea kokeilla kunhan ei ole törkeä. itsellä tarkoitus ei ainakaan ollut olla.

kuka osaa neuvoa? olisko toi ollu sopiva jos on 183cm? miten noi koot oikeestaan menee ratarungoissa? ja sitten vielä olisko tohon passannu michen primato keskiö, kun sattuisi sellainen olemaan? millainen satulatolppa tuohon mahtuisi? eräs enemmän tai vähemmän jännä aero olis ,minkä haluisin käyttää. olisko värin vaihto ollut rikos/ pudottanut jälleenmyyntiarvoa?

henri p - 13:42, 20.1.2010 » olisko toi ollu sopiva
Ei.

Jälleenmyyntiarvo on lopulta tietenkin tasan se mitä joku suostuu jostain maksamaan.

Useammankin vanhan ja jonkun aiemman omistajan toimesta uudelleen maalatun pyörän omistaneena itse koen ainakin että alkuperäisen uudelleen maalaaminen on väärin. Ellei se maali ole aivan karseassa kunnossa tms. Ja okei, kyllä se teoriassa laskee arvoa ellei kysessää ole kunnollinen entisöinti tarroineen kaikkineen.

Ratakeulan poraaminen jarrulle sen sijaan on RIKOS.

Voit kuitenkin tässä puollustautua sillä, että toi Romet luultavasti on liian pieni sulle.

jussi - 13:52, 20.1.2010 » Ratakeulan poraaminen jarrulle sen sijaan on [b][i]RIKOS[/i][/b].
Ja tarpeetonta. Japaniassa treenaavat kai pyörällä ajoa sen verran paljon tiellä, että ovat kehittäneet tällaiset.

http://www.tracksupermarket.com/images/medium/diabrakeblack_m.jpg

http://www.tracksupermarket.com/images/medium/diacomperearblack_m.jpg

Kannattaa myös muistaa, että ratapyörän etuhaarukkaa ei ylipäätään ole suunniteltu käytettäväksi etujarrun kanssa, koska niissä on yleensä tavoiteltu jäykkyyttä lähinnä sivuttaissuunnassa. Tai näin väitetään. Näin ollen ylenmääräinen etujarruttelu poratulla ratakeulalla saattaa olla jopa vaarallista:wink:

Esim. Nagasawa-san lisäsi siihen yhteen pinkkiin runkoon entisöinnin yhteydessä etuhaarukkaan vahvikkeet kun pyörä oli menossa katuajoon etujarrun kanssa:

^noita klipsijarruja ei muuten ihan helpolla sa mistää. Maksaa homona eikä silti oo varastossa…

Eiköhän toi Romet-runko oo myyty vkoloppuun mennessä.

Näillä näkymin myyty Turkuun… jahka rahat napsahtaa tilille
Kiitos mielenkiinnosta.

eli liian pieni. roger that.

jussi - 14:17, 20.1.2010 » Mut hei, kaikille narisijoille tiedoksi, siinä todellakin on pieni ero ajofiiliksessä onko alla Tunturin retkipyörästä vai oikeasta ratarungosta speksattu kiinteävälityksinen muotipyörä. Jotkut ei tosin usko - ennen kuin ovat itse kokeilleet.
Totuus.

Dibs oli tämä sitten missä päin maailmaa tahansa.

pretty clean looking romet. Crazy how this frame made all the way here!
glws