M: Raleight maastorunko 501reiska.

Nyt kuranaamat ja talvihousut

Raleight Mirage 90s mtb, c-t 54cm, c-c 58cm. Siisti ja awesome vanha maastorunko reiskan 501 putkee. Ei kyllä mikään hullun kevyt, mutta ei ton ajan maastorungoksi painavakaan. Brittikeskiö, keula syö 25,4mm putkella olevan stemmin (kuvan stemi mukaan). Laakerin ja keulan vaihdolla myös normi a-headistemi menee siis. Seattubessa dentti. Ei paha. Dropit “pilattu” omasta toimestani, jotta 2.35" maastokumi sopii taakse pyörimään. Kosmeettinen ongelma. Ei paha. Toimii myös 700c kiekoilla ja max n.35mm kumeilla. Ohjainlaakeri toimii, ei smuutti, mutta Tioga. Satulapalli matkaan. Hyvä runko.

dropit
dentti

40 euroa.

Muutakin vois kaivella esille taas tota

pm, en mielellään lähetä, stadii ja ouluun voi kulkea synksyn mittaan

.

ylös. Oulunmiehen stemmikaupat unohtunut kahteen kertaan. Huomannut vasta kotiin palatessani. Saat stemmin ilmaiseksi joskus kunhan pääsen sinne. Saat vaikka et haluaiskaan.

jos sulla on joku ratas kampiin ni tuo mulle ylihuomenna noi keskiöineen

up, ostakaa

,tehkää tollane peli, hipstercool. og cantit ainaki löytyy mukaan… jipii jipii.

Moikka. Mul on itellä toi samainen runko, mutta montage -nimellä myyty. Minkä kokoista satulatolppaa toi ottaa vastaan? Mun montage on roskisrunko, jonne joku oli jossain vaiheessa koittanut survoa liian isoa putkea, eli joutui hitsaamaan hieman. Tuumanen putki on liian löysä, ja nyt käytän 22 millistä putkea shimmillä.

Ps. Mukava runko.

27.0 tää tais olla. Runko on jo onneksi ja harmiksi muulla omistajalla

domppa92. Tossa ne on noi stemmi ja länget ja hängerit edelleen pussissa pöydällä… vittu :smiley: