M: Peugeot projekti 60/57 cm, UE-8 70-luvulta

Onko jollain kiinnostusta tämmöiseen projektiin?
http://tinyurl.com/36t7s6

Mitat:satulaputki 60cm, vaakaputki 57 cm ja suoraan keskiöstä vaakaputkelle noin 57cm

Orkkisosat, tosin simplexeistä ei oo juurikaan jäljellä kuin vaihdevivut, joilla voi olla arvoa jos jaksaa e-bayssa kaupata. Rigidan teräsvanteet, hienot täyspitkät lokarit, ranskalainen muovisatula. Tän voi entisöidä taikka sinkuloida/fiksata. Runko hyvässä kunnossa eikä siinä ole paljoa ylimääräisiä harpäkkeitä. Muutama naarmu ja pari ruostelaikkua, näistä selvinnee ihan paikkamaalaamalla.

Muutama varoituksen sana:
-Ei ihan ajokunnossa, edellisellä omistajalla takavaihtaja käväissyt pinnojen välissä. -Takavanne suora, mutta saattaa kaipailla uutta takanapaa, jos navassa on ranskiskierteet.
-Vanteet teräksiset rigidat, 27"!!!, syövät hyvin 700cc kumit, mutta 28" vanteilla jarruja voipi joutua virittelemään. Fiksikäytössä ei liene haittaa ja isommat vanteet pitäis mahtua kyllä alle.
-kammet ns. cottereilla, elikkä ähellystä tiedossa. Neliskanttikeskiö, luultavasti ranskalaisilla kierteillä, toimii edelleen.
-putkiosat orkkiskamaa, stemmi vähän arveluttava (lähinnä katu-uskottavuudeltaan). Kaikki on ranskalaisilla standardeilla, eli ei oo päätä eikä häntää. Hieno kromattu stonga.

Suosittelen lukemaan http://www.sheldonbrown.com/velos.html ennen ostopäätöstä.

Tarkka malli on UE-8 ja vuosi tais olla '79, koitan etsiä speksit netistä. Pienellä googlettamisella löysin ne jo kerran, mutta täytyypi etsiä uusiksi. Kuvat kertovat enemmän.

HP: 100e ja kuljetus LPR - PK-seutu järjestyy tai saa tulla Lappeenrannasta hakemaan.
edit: yhteystiedot arto %piste^ tommiska ä*t gmail *piste/ com

atom - 1 hour ago » -Vanteet teräksiset rigidat, 27"!!!, syövät hyvin 700cc kumit, mutta 28" vanteilla jarruja voipi joutua virittelemään. Fiksikäytössä ei liene haittaa ja isommat vanteet pitäis mahtua kyllä alle.
27-tuumaiset ovat 28-tuumaisia suuremmat (630 mm vs 622 mm), pitää olla aika löysäkaapelinen 700c-kumi, jotta sen saa noille vanteille ja pois ilman väkivaltaa... Kiekkojen vaihdon kanssa suurin ongelma voi tulla jarrulänkien pituuden riittävyydestä.

Kiitos Jarkko täsmennyksestä, juurikin näin. Maanantaiaamuna pää vähän jäässä. Tarkemmat speksit http://tinyurl.com/584wbz kohdasta UE8, jarrut taitavat olla erilaiset jenkkiversiossa. Oonkohan ihan idiootti kun en keksinyt, mistä tota ekaa postia pystyy editoimaan?

edit: tän viestin alle ilmestyi edit linkki?

Tarjouksia otetaan myös vastaan.