M: Pari runkoa, krossikiekot, 27,5" nastakumit, 26.0 kuitutanko

CNC Race 1.2, nimellisesti 58 cm, 60 € /tarjous VARATTU

Tällainen, mutta kuvan mukaisesti värinä kiillotettu paljas alumiini.
ST 54 cm C-C ja 58 C-T, TT 55 cm C-C, emäputki 132 mm suora 1 1/8", keskiö BSA ja tolppa 27,2 mm
Tää oli mulle ihan liian pieni ja siksi tuli ajettua tosi vähän, ehkä joku 500 km. Kunto sen mukainen, ainoana miinuksena takajarrureiän takapuolella pienet Dremelin jäljet, kun kiinajarrun alumiininen uppomutteri oli jämähtänyt jo tuossa ajassa kiinni.

Merida Cyclo Cross 3 Disc 2011, nimellisesti 58 cm, 60 € /tarjous

Alumiinia. ST 52,5 cm C-C ja 58 cm C-T, TT 56 cm C-C ja slouppaa miedosti taaksepäin, emäputki 136 mm suora 1 1/8", takahaarukka 135 mm QR, keskiö BSA ja tolppa 27,2 mm. IS-levarikiinnike. Painoa n. 1710 g sisältäen kaiken kuvassa näkyvän.

Ajettu paljon ja joka säässä. Pannutettukin pari kertaa, joista jälkiä emäputkessa (näistä tarkempia kuvia kiinnostuneille). Runko todettu ammattilaisen toimesta suoraksi pannujen jälkeen. Vaihtajakorvakkeen suoruudesta en voi mennä ihan takuuseen, mutta muistaakseni vaihteet toimivat ihan hyvin kun viimeksi tällä ajoin joskus kolme vuotta sitten. FSA:n ohjainlaakeriin löytyy varmaan loputkin hilut ja se on muistaakseni ihan smoothi. Paikat kahdelle pullotelineelle, lokarille ja tarakalle. Haarukassa tilaa about 42-milliselle 700C nakille, itsellä oli 35 mm lokarilla ja tilaa oli reilusti.

Hyvä aihio budjettitalvipyöräksi.
Kauppaan kuuluu kaikki kuvassa näkyvä ja joku tolpan klämppikin löytynee mukaan.

Shimano WH-RX05 -krossikiekot, 70 € /tarjous

Shimanon peruslaatua.
622x17C, 9x100 mm ja 10x135 mm QR, centerlock, vapari 8-10-pakalle tai sinkulakitille.
28 pinnaa kummassakin.

Ajettu reilusti, mutta huollettu myös. Näyttäisi olevan suorat. Napojen laakerit huollettu n. 200 km sitten, minkä jälkeen olleet pari-kolme vuotta ajamatta varastossa. Kehissä tarrojen poiston jäljiltä liimatahrat, lähtee varmaan jollain liuottimella hinkkaamalla jos jaksaa, itse en ole kokeillut tiskiainetta kummemmalla. Muuten siistissä kunnossa ja kilsoja jäljellä vaikka kuinka.

Mukaan pikalinkut ja 160 mm levyt, joissa paksuutta edessä n. 1,8 mm ja takana 2,1 mm.

Kenda Klondike Elite -nastarenkaat 27,5"x2,1", 70 € /tarjous MYYTY

Weyless One9One -maantietanko 30 € /tarjousItselle aika tuntematon vintage-kuitutanko Ameriikan Yhdysvalloista, 46 cm leveä ja 26.0 mm klämppi. Voin tarvittaessa yrittää mittailla reachia ja droppia. Ei ollut käsillä sopivaa vaakaa, mutta uskoisin että tuo mallinimi viittaa painoon. Tosi kevyt ja laadukkaan oloinen joka tapauksessa. Ostin eBaystä käytettynä ja itsellä ei tullut kilsoja kuin jokunen satku, kun en oikein tykännyt tuosta muodosta.

Tampereen keskustassa. Noutajat etusijalla, mutta postitus onnistuu ostajan piikkiin (myös rungoille ja kiekoille, jos tosissaan haluut). Tarjota saa, jos koet että hinnat on pielessä ja varsinkin jos ostat useamman artikkelin, viilataan sopiva pakettihinta.

YV / Whatsapp nollaviisnolla 53171kolmekolme

Nostellaas välillä. Tarjouksia kuunnellaan.

Uutta myytävää

Mitäpä olis? Vieläkö noi 27,5 kiekot on olemassa