M: Pari kehnoa runkoa, ohjaamoja, satula, 26" takakiekko (Espoo)

altrix whirlwind aero -lelumiinirunko pystyillä drop outeilla. Mukaan tulee rungossa kiinni olevat Shimano Sora -kammet, Shimano Sora -etuvaihtaja, Shimano 600 Tricolor -jarrut, Zoomin stemmi, droppi ja tolppa sekä joku perus meemijakkara. Satulaputki c-t 58cm, top tube c-c 56cm.

Sanotaan vaikka 50€
Pösön Super Sport -runko. Peugeotin omaa 103-putkea muhveilla. Mukaan tulee alkuperäiset kammet ja tolpan pätkä. Aikaa nähnyt, maali chippaillut sieltä täältä ja joitain ulokkeita ja kikkareita joku rälläköinyt menemään mutta runko on suora eikä mitään isompia dingejä eikä dongeja, että kyllä tuolla mukavasti ajelee. Satulaputki c-c 59cm, top tube c-c 60cm.

40€Nukeproof Vector -jakkara. Vähän ajettu. Ei mitään vikaa, ei vaan omalle ahterilleni sopiva. 20€

Deda Elementi Crononero -bullis 38cm, Dedan grippi (ei nasty, koska vähän ajettu) sekä Tektron TL720-bulliskahvat, joista vain oikea kiinni. Bulliksen clamppi 31,8mm. 50€

No name 40cm flat bar. 25,4mm clamp. 5€

ITM Special -droppi 40cm ja 100mm ITM-stemmi. 30€

26" halpis takakiekko hassulla puolauksella ja VeloSolon sinkulointikitillä. Toisella puolella levarikiinnitys. Kehä Alexrimsin DP17, napa no name ritsa. Spacerit hopeat, ratas 18t kapealle ketjulle, lukkorengas Tokenin sininen. En muista onko ajettu yhtään ikinä mutta säilytyksestä tullut jotain nirhaumaa.

20€


Jos hinnat ei miellytä niin kaikesta saa tarjota! Kamitsut Espoossa, suosin noutoa mutta mahdollisuuksien mukaan jos aikataulut natsaa, niin pystynen toimittamaan Helsingin keskustaan/muualle Espooseen.

UP

mites toi runko, vieläkö on olemassa? mitään alea saatavissa? käyn töissä mäntsälässä, niin nouto onnistuis helposti.

…enkä mä tota itelle, yhdelle juniorille lahjaks.
nuoriso innostu tsygien rassaamisesta, wich was nice.

PM tavoittaa.

http://www.cksinfo.com/clipart/signssymbols/arrows/arrow-blue-outline-up.png

UP

Ylöspäin

Ylös. Hintoja tarkastettu

Ylös.

Ylös!

Uppista

Bump

Up

Uutta tavaraa!