M: OSTA IKIOMA SINKULA

Melkein 25 vuotta vanha polkupyörä on herätetty henkiin. Osia on kunnostettu ja rasvaa on lisätty. Satula on päällystetty aidolla nahalla ja renkaat on uusittu. Pyörässä on yksi vapaaratas (ÜXI ratas NO FIXI).
Pystyputki 60 cm ja vaakaputki 57 cm

Pyörän löydät tästä: Osta & myy, huutokauppana tai heti - Huuto.net

Kivoi kuvia oot ottanu, tuleeko portaat kaupan päälle?

[i]Melkein 25 vuotta vanha polkupyörä on herätetty henkiin. Osia on kunnostettu ja rasvaa on lisätty. Satula on päällystetty aidolla nahalla ja renkaat on uusittu. Pyörässä on yksi vapaaratas.
Pystyputki 60 cm ja vaakaputki 57 cm

Hakusanoja: pyörä, sinkula, fiksi, fixi, maantiepyörä, kilpapyörä, retkipyörä, harjoituskilpapyörä, muotipyörä, kaupunkipyörä …[/i]

Hahaha, en voinut olla repeämättä tuolle “muotipyörälle” :slight_smile: Miksi tuollaiset hakusanat, jos pyörä ei ole noita kaikkea? Epäilyttäviä tuollaiset sinkulat joissa on vain yksi jarru.

Piti just tulla mainitsemaan, että vähän on epäilyttävää myydä pelkän etujarrun kanssa. Varsinkin kun muotipyörää ei välttämättä huuda joku, jolle sinkulat on tuttuja.

Suurin osa ihmisistä taitaa olla siinä uskossa,että se takajarru on jotenki tehokkaampi kuin etujarru ja käyttää sitä enemmän kuin etujarrua. Myöskää kaikki eivät osaa etujarrua käyttää kunnolla ja saattavat jopa pelätä sen käyttöä, vaaratilanteita voi siis syntyä.

Ois voinut suositella kaverille, mut on niin huonot kuvat, niin NO JAXA.

Kovan hintaisia ovat nämä luomukset, varsinkin jos “huollot” on tehty yhtä huolella, kuin joissain aiemmissa tapauksissa.
Kaukaa katsottuna ehkä nättejä ja hienojakin, mutta sisällä sykkii ruma ja rupinen sydän.
Sitten joku muu saa korjata ja ährätä niska limassa, jotta uskaltaa oikeasti edes ajaa.
Eipä mulla muuta, omat 0.02 euroani.