M: OnOne Ti 29er ***MYYTY***

Talven tulon ja vuodenvaihteessa hyvin suurella todennäköisyydellä tapahtuvan asuinolosuhteiden ja -paikan muutoksen hieman heikommille polkumaille vuoksi myyntiin tämä titaaninen kaunokainen eli OnOne Ti 29er sinkula.

Pyörässä Lynskeyn rakentama (ei mikään kiinapaja) 19.5" disc-only runko, jossa myös vaihdekorvakko eli mahdollista laittaa vaihteet niin halutessaan. Rungon geometria on pitkä, jota tuo ST geometria hieman korostaa. Optimikokoinen varmaan siinä 185 plus nurkilla olevalle kuskilla, itse 189cm pitkäjalkaisena siinä ylärajoilla, mutta hyvin tuolla on kaksi kautta jo ajeltuna ilman tarvetta isommalle.

Kulkee poluilla kuin unelma ja geometria ns. spot on 100mm keulalla. Palikoina mm. vanhanmallinen Reba SL, Kingin leekeri, FSA:n keskiö, Whiten kammet-ratas-vapaaratas, Thomsonin tolppa ja stemmi, Salsan tanko, Avidin jarrut ja Brooksin satula. Kiekot selkeästi heikoin lenkki eli Kona Unit ensiasennuskiekot, joista vielä takaa yksi pinna poikki.

Myydään ensisijaisena kokonaisena, plussana mukaan jokunen 29er kumes ja toinen pykälää isompi Whiten ratas. Brooksin satulan voin pitää ellei sille ole tarvetta. Hintaspekulointi on itsellä hieman kesken ja se tullee olemaan varmaankin selkeästi nelinumeroinen, muttei mitenkään mahdoton…

Sijainti Oulussa, jossa koeajo mahdollinen. Kulkeutuu muualle tarpeen mukaan. Yhteydet privalla tahi mika.kankainen()nethawk.fi