M: Olmo Scatto 56 & CK Gripnut, dynamokiekot, Nitto, XTR

Nonii pitäs speksata vähän eräilykamaa niin myyntiin keräilykamaa & artefaktia.

Olmo on tossa taas pyörinyt jaloissa kuten ratapyörä talvella tuppaa tekemään eli kai tota vois kevättä ajatellen jo seuraavalle tarjota. Legendaarinen kiertopalkinto, googlaa topicit ja asetu jatkoksi legacyyn.
Myin tätä aiemmin kompliittina, mutta kiekoista korkkasi rattaan kierre joten myisin tän nyt varmaan mieluiten runkosettinä. Ofmegan kammet sisältyköön 75-rattaalla kun ne on tossa olleet ainakin pari omistajaa taaksepäin ja ajon määrästä varmaan kertoo ettei eturatasta ole vaihdettu.
Vaikka on tällä ajettu mm. kaksisatanen brevetti! Wau, upeaa.

Mitat 56 suuntaansa, ellen nyt ihan väärin muista. Punainen Kingin Gripnut. 350e sis kammet.


Noista lopuista osista voi kans neuvotella, jos tuntuu siltä. Kesä tulee.

Jos taas olet harrastuksessasi etenemässä dynykiekkovaiheeseen niin tässä siihen ratkaisu. Edessä SP:n napa ja takana perusvarma Deore. Kehät Rodi ja Mach eli perus kampetta.
Halon kuuskololinkut. OK-kuntoiset jarrulevyt ja kymppipakka. Suorat.
Kaikki toimii, paitsi tubeless ei välttämättä. Takana ehkä, edessä en ole varma. Kokeile tai luota sisureihin. Kuvan renkaat ei sisälly, mutta jotain voidaan keksiä jos tarve vaatii.

200e. Tai jos se on liikaa niin kerro näkemys.

Kun haluat sitä hyvää. 95mm / 26mm. 1 1/8" ruodolle. Ostajalta toivon pyörää, jossa suora vaakaputki. Mutta ei ole ehdoton. Hieno stemmi, ainutlaatuinen. Ikään kuin muka tämän myymisen myötä saisin toisen jalkani pois obsolete-tuotteiden haudasta. Pyh pah. Toisen puolen tarra hitusen repsottaa mutta ei pahasti. 45e

Jokerina pohjalla algoritmeja hämätäksemme sivuttain oleva XTR M950 takavaihtaja. Maailman yksi hienoimmista. Ottanut vähän osumaa ja barrel adjuster kadonnut jonnekin. Laita tähän jostain (pajan) miljoonalaatikosta uusi kun eiköhän tän joku bike punk osta muutenkin. En ole varma onko long vai short cage vai mikä. Kerron, jos kerrot miten se selviää. Kiitos Hai avusta ja tää on sitä myöten MYYTY.

Mulla pitäs kanssa olla yksi ylimääränen Edelux 2 jossain mut en löydä sitä, mikä nyt hitusen korpeaa. Mut kerron siitä sit myöhemmin.

Sijaitsee 00130 HKI. Pienet tuotteet on mahdollista postittaa.

1 Like

Ilet kiertoon.

Repusta 150 ja haen viikonlopun aikana pois.

YV Porteur

Portöör meni, reppu aleen 170e eypoa. Muista tämän sisältämä olennaisesti käyttömukavuutta lisäävä holsteri!

siivous jatkuu

Toi RD-M950 näyttäs olevan joko middle tai SGS malli
https://si.shimano.com/#/en/EV/RD-M950

Onksul Hai joku hyvä takaportti noihin vanhoihin Shimpan Tech Docseihin? Oma kirjainmerkki kuollut…

si.shimano.com ja sieltä vaa koodeilla hakemaan, rd on takavaihtaja, fd etuvaihtaja, br jarrusatula, bl jarrukahva, hb etunapa, fh takanapa jne jne

Best thanks

dibsit gripnuttiin jos runkosetin ostaja haluaa luopua

Olmosta vielä vähän “paremmat” juuh ainakin ajankohtaisemmat kuvat kun tuli se kaivettua tuolta.
Elämän jälkeä on mutta nälkää jäljellä sitäkin enemmän.
Todella härkäinen biitteri joka huutaa nimeäsi ja korotuspaloilla laitettua CX Prota aurinkoisiin talvipäiviin.

Ostajalle putkiosat messiin, sisältäen one of a kind Chromixin KUITUISELLA flatbarilla sekä niin ikään crabonisen Fizikin tolpan. Koska runko on ennestään sofistikoituneen kyydin tarjoileva johtuen geosta sekä state-of-art Columbus Brain -putkistaan, niin näillä lisäosilla voi kovasieluinenkin saada pehmeää kyytiä pääkaupungin ja miksei muidenkin kaupunkien mukuloilla ja tärinöillä.

Newgeniksi itsensä kokeville voidaan neuvotella hintaa vielä lisää.

Muista tuotteista -15% hinnasta ennenaikaisen bumpin johdosta.

Tämä runko tässä on oikeasti aivan jumal-runko ja ajaisin sillä auringonlaskuun edelleenkin joka ilta, mutta kun se on pari senttiä liian pieni enkä halunnut näyttää hipsteriltä. Kevyt, suora, smuutti ja persoonallinen.

Nyt ostohousut jalkaan jos olet 175-180 cm.

2 Likes

viikon bump ja kuuntele viisaita sanoja yllä. Runko sijaitsee parhaillaan KALLIOSSA jos asialla on positiivista merkitystä. Siellä siis pääsee katsomaan.

Jos löytyy joskus ni mitä haluat tästä?

edit. tulin vaa kattelee

hauska kyllä tästä tuotteesta on tullut eniten kyselyitä. katotaan sitä sitten kun löytyy. varmaan satasen, mutta jonoa on jo.

2 Likes