M: Nishiki Road Master 58cm NOS

Elikkäs nyt myynnissä Nishikin Road Master maantiepyörän runko, runko on koskematon. Jonkin verran säilytyksen aiheuttamaa kolhua saanut mutta ajettuun verraten kuin pakasta vedetty. Runko on tosiaan 58cm keskiöstä vaakaputken päähän. Keskiömuhvi on 68mm ja haarukka on tuumainen. Rungon mukana tulee Hatta: ohjain laakeristo. Runko on pr*kleen tiukka, tällä tarkoitan sitä että turha kuvitella että saisi siihen mitään 23mm rengasta suurempaa. Runko on mitä tod.näk tarkoitettu 20mm nakeille, meinaa etuhaarukassa on 1.5mm tilaa 23mm michelinin ympärillä. satulaputken kokoa en muista kuollaksenikaan, mutta voin päivittää jahka ehdin varastolle mittaamaan. Etuhaarukassa ei ole “nystyröitä” joten kiekko sujahtaa paikalleen sukkelaan. Kysykää lisää dataa jos on tarvis. Rungon toimitan pk seudalla ihan omin pienin känsäisin kätösin, samalla näkee kelle menee :slight_smile:

Lé Shiit! Unohtui hinta : 160e toimitettettuna PK:seudulle, kaupan päälle saa leveän hymyn.

(edit)
meni sekin sitten penkin alle, hmm pitäisi kai paneutua paremmin tähän. Päivitän isommalla kuvalla jahka kerkeän temmeltämään.
s1111827768_30273307_1994

Yksisarvinen - 11:48, 26.1.2009 » Etuhaarukassa ei ole "nystyröitä" joten kiekko sujahtaa paikalleen sukkelaan.
Niiden nimi on "lakimiehen huulet" ja mä viilasin just eilen omasta ratapyörästäni ne veke. Kuvat ei näy, kun en pidä tota facebookkia oikeastaan yhtään minään.
YksisarvinenKysykää lisää dataa jos on tarvis. http://www.facebook.com/photo.php?pid=30273286&id=1111827768 http://www.facebook.com/photo.php?pid=30240234&id=1111827768
Paljos hinta? Voisiko mahdollisesti saada uutta kuvaa, allekirjoittanut ei saa feisbuuk linkkejä skulaamaan edes copypasteamalla..

paljo tollanen painaa?

hetkinen, miiikäs toi takakiekko oikein on miehiään? myy!

Paino

Mitäköhän uskaltaisi sanoa, harmi kun runko on säilytyksessä muualla. Oma kämppä alkaa olla hiukan liiankin täynnä. Mutta näin rappeutuvasta lihasmuistista olisko joku vähän alta 2kg, hitsattua putkea, ei lugea ei mitään. Hitsaussaumat todella herkullisia. Keula merkki ja decalit maalattu hienosti oranssin/puna kasaristi. Pystyputkessa Nishiki Japan liimattu alumiininen merkki jossa vielä tarra päällä. Kuvia en voi vieläkään lisätä, huomenissa varmaan.

Takakiekko on Mavic 3G Peugeot Team Line, vituksen pyörästä. Tuubi kiekko. Ja mikä parasta, en ole myymässä :stuck_out_tongue: Pitää väsää siitä pásse “aggrospök” eteen.

HAR HAR onnistuinpas!

Road Master 58cm NOS

Lé siinä.

on toi kyllä todella siistin näkönen, just oikeen kokonen eikä hintakaan hirveesti häiritse. harmi etten tarvi sitä oikeesti mihinkään :frowning:

Tsädäm, takaisin kotoisassa Lahdessa. Pääsin mittailemaan nyt runkoja lisää: Road Masterin pystyputki c-c 58cm vaakaputki c-c 56cm. Satulaputken koko 26.8/26.6 kadotin tönärin, joten koko on käyrän mitan ja harittavien silmien yhteistulos.

Isompi kuva:

P1180708

Varattu ja mitä tod. näk mennyt muuta kautta.

Meni