M: MYYTY

Tammikuussa 2019 ostettu Dee, jolle olen toinen omistaja. Runko ollut snadisti liian iso itselle alusta asti ja nyt kierroksessa uusia fillareita, niin tämä joutaa.

Frame size 19" perus kiveniskemiä ja käytön jälkiä löytyy. Kiinni olevat Tektron jarrut tulee mukaan, myös ohjainlaakeri ja satulatolpan panta kuuluu pakettiin. Kiinni oleva keskiö on todella rouhea.

Ruotoa 18cm.

Mukaan myös kaikki kiekkotarpeeni, kuvassa alla viimeksi olleet, kellarista löytyy mukana tullut takakiekko, jossa yksi pinna poikki ja vielä yksi etukiekko lisäksi. Kuvassa oleva vapari varmaan paskaa täynnä kun välillä skippaa. Kuvan takakiekkoon on kiinteä akseli olemassa. Kumeissa pintaa vielä hyvin ja mukaan myös toinen valkoraitainen Rob, joka käyttämätön. Kiekot mukaan levyineen päivineen.

Tuollanen kasa, sitten on toki vielä laittaa mukaan pikkurahalla stonga, stemi ja ehkä joku satulatolppa jos tarvetta on, myös orkkis vaihdesetit löytyy tallesta (pakka, vaihtaja ja vipu). Jos haluat tietää lisää tahi haluat lisää kuvia, paa viestiä. Koko hommasta pyytäisin 150€. Tavarat Tampereella, toimitus/nouto voidaan sopia erikseen.

//Edit: Tässä vielä linkki orkkis tuotesivulle, mistä löytyy myös koko kohdasta M-L: http://archivevitusbikes.com/products/dee-29-2018/