M: myyty

kauheeta ku menee kamat kaupaksi kovalla tahdilla

Up

Miksei vaihda venttiiliä?

b-ran - 19:28, 28.1.2017 » Miksei vaihda venttiiliä?
Se tappi on sisurin sisällä ja venttiili ei ole irtoavalla sielulla. Se kierreruuvi jossa on se venttiilin lukitseva käsin kierrettävä mutteri on katki ja venttiilin sisäpuoleinen osa siitä kierreruuvista siis sisurin sisällä ja veikkaisin että puhkoo sisuria herkästi.

kykenevälle idea: diy läähättilaukkuun remmiksi, tietty auki leikattuna

Juu, pituutta tossa on ja käyttämätön + siisti, että miksei vaikka mihin käyttöön. Jos diy hommat ois itteä kiinnostaneet niin vyön oisin tehnyt

Nostetaas vielä ennen roskiin laittoa. Tankobägin remmeille, muille tee se itse laukuille remmimatskua. Vaikka mitä muuta.

silpase halki, sivele liimat ja laita tankonauhaksi rossiniin :stuck_out_tongue:

Up

viimenen uppaus

Uutta kamaa

bump

En ymmärrä kolaroitua runkoa 200e hintalapulla. Tai kolaroitua keulaa 200e hintalapulla sen enempää.

janhe - 6:00, 10.10.2017 » En ymmärrä kolaroitua runkoa 200e hintalapulla. Tai kolaroitua keulaa 200e hintalapulla sen enempää.
Niin no keula on aivan ehjä, olen sen tarkastanut silmämääräisesti sekä ajellut keulalla. Yleensä kun runko kolaroidaan niin jompi kumpi pettää. Nyt se oli runko. Joku keulaa kaipaava saa tuosta itselleen keulan runkoonsa.

Oon kuullu huhuja että 350 eurolla sais huutokaupoista runkosettejä, kolaroimattomana ja viel laakeria kampia etc.

DanielBraun - 10:47, 10.10.2017 » Oon kuullu huhuja että 350 eurolla sais huutokaupoista runkosettejä, kolaroimattomana ja viel laakeria kampia etc.
Jeps, siks tää onki alle sen.

Otas tuosta viistoputkesta myös kuva, siitä mistä on taittunut, koska siitä se lienee taittunut pahemmin mitä tuosta yläputkesta.

Rossin pista
Rossin pista

edit: tupla

Onko tuo revennyt tuosta viistoputken muhvin yläosasta vai onko tuo vaan heijastus? Mitä putkea tuo on?