M: MTB-sinkula 17,5" Diamond Back 90-luvulta

Tämäkin kaupan. Runko ehtaa cromo-terästä, malli Diamond Back Ascent 90-luvun alusta.
Kuvia http://tinyurl.com/584wbz

Runko hiottu ja pohjamaalattu racing-pohjamaalilla, päällä pari kerrosta saman merkkistä vannehopeaa. 1 1/8" Aheadset ohjainlaakeri ja cantitapit.

satulaputki 44,5cm ~17,5"
vaakaputki 56,5cm
geometria tosiaankin vanhan koulun MTB. Itse olen 183cm ja tää on vähän pieni, mutta olenkin kasvanut siitä kun tän pyörän sain, oli nimittäin ensimmäinen maastopyöräni. Sopii siis 170-180cm kuskille.

Semihorisontaaliset dropoutit, toimii näköjään 42-16 välityksillä ihan tavallisella ketjulla (KMC Biltemasta) ilman kiristäjää, halflinkillä saa vielä kireämmäksi ja ainahan tuohon saa ketjunkiristäjän jos sellaisen haluaa.

Eturatas(rattaat) prikkavirityksillä Shimanon STX kammissa. Kelpoinen nelikanttikeskiö, STX-navat, 16t takaratas single-speed kitillä ison rattaan ketjulinjaan viritettynä. Melkein uudet continental slash 2,3 kumit. Dia-compe kahvat, shimanon jarrut ja uusi takajarrun vaijeri. Valmiina ajoon, kunhan kiinnität mieleisesi tupet.

Pyörä Lappeenrannassa, kulkee PK-seudulle ja saa tulla hakemaan, en lähetä.
yhteystiedot arto piste/ tommiska (Åt] gmail ^piste com

HP: 120e

Tosta kuvalinkistä tulee nyt kyllä jotain ihan muuta kuin MTB-sinkulaa.

No hitto, mistähän tuokin sinne pomppas. Oikea linkki http://tinyurl.com/5l8weu

Mitä tuo painaa suunnilleen?

Tarkka malli on Ascent EX ja vuosi vois olla '94, koska '93 tai '95 osalista ei ihan natsaa alkuperäiseen. Empiiristä tietoa painosta ei ole, kotona ei oo ees henkilövaakaa. Bikepediasta löytyi saman aikakauden vehkeelle painoksi 26,5 paunaa, elikkä 12-13 kiloa. Tiedä sitten minkä koon runko on ollut kyseessä.