M: mitä milloinkin ☀️

 • Tuotekohtaiset tiedustelut, omat hintanäkemykset ja yleiset elämänohjeet yksityisviestillä tai yhteydenotto anonyymisti ilman rekisteröitymistä: https://www.tori.fi/koko_suomi?w=3&cg=0&ca=18&aid=222368

 • Maksutapa Mobilepay

 • Postitus / Nouto katutasosta Töölöstä / Treffit Kalliossa

 • Ostaja vastaa postikuluista ja myyjä vastaa pakkauskuluista

 • Ajankohtaisen myyntiartikkelin löydät ketjun vikasta postauksestani

 • Silmäilehän läpi myös oma OSTOSLISTANI :fullhd_think:


Runkosettiin sovitettu ja lyhyesti koeajettu (lue: täysin uudenveroinen) runkolaukku Porcelain Rocket Partial Frame Pack Large värissä Multicam. Pituutta tällä hauella 50cm. Edit. kaupan päälle käyttämätön, isokokoinen bönthöpussi.

Hinta: 125 (MYYTY)

Käytetty Surly Moloko

Hinta: 30 (MYYTY)

1 Like

(post withdrawn by author, will be automatically deleted in 24 hours unless flagged)

laitoin yv

1 Like

Kakkarolleri hissukseen ilmestynyt myyntitobaan, joten ilmanen b!

E. Lähtiskö vaik huntil?

racktime i-valo kevyt takatarakka kaareen integroidulla dynamovalolla eli tällänen mut 28" kiekolle. uus ja asentamaton.

nippelitieto: racktimet tekee laatuvalmistaja tubus.

mukaan saat siistit 3-osaiset takalaukut (päällimmäinen laukku toimii myös reppuna) ja etudynamovalon, tämä myöskin käyttämätön

Hinta kaikelle: 49 (MYYTY)

kesäisä parts bin kasasu

tunturin muhviproffa koossa

tt c-c ~570mm
st c-t ~570mm
standover ~830mm
head tube ~150mm

ishiwatan putket ruostesuojattu dinitrol ml -kotelosuoja-aineella ja ulkopinta on saanut custom paintjobbailun värissä oliivinvihreä diskreetillä rainbow glitterillä

mustat putkiosat perusvarmaa ja nättiä pelago/kalloy -osastoa ja ajamattomia

myös voimansiirron kulutusosat ajamatonta/tuoretta ja kattauksen kruunaa kmc:n hx skeneketjua pyörittävät sugino messenger kammet kasettikeskiöön kiinnitettynä. laitoin sulle tollasen nätin ketjusuojankin.

kiekot täysin pakasta vedetyt ja ajamattomat ja niille kietaistu mukavasti ilmatilaa tarjoilevat 32c michelinin ulkogummit.

uutuuttaan kiiltelevät täyspitkät lokarit totta kai ja tukevasti custom-asennettu etutarakka johon saat esim. ikean pleja -korin (10eur) nippareilla nätisti kiinni jos etukorit on se juttu. ja onhan ne. pyörässä on myös valmiit asennuspaikat esim dynamovaloille jos päätät sellaiset tähän viritellä.

pyörä on tällä hetkellä siis kiinteävälitteisessä eli fixed gear setupissaan, mutta flip-flop takanapaan on mahdollista heittää vapaaratas tai parikin kiinni ja keulaan saa tosiaan kaikki jarrutyypit kiinni (kaliiperi, cantilever ja myös levarikorvake löytyy tarvittaessa).

vaikka fiksinä on toki mahdollista mukana tulevien häkkipolkimien kanssa jarruitta vedellä menemään ja vaikka olisinkin niin tehnyt vuodesta 2005 asti itse, en tälläistä missään nimessä kenellekään ala suosittelemaan vaan päinvastoin. käytä jarruja polkupyörissäsi aina! jarrujen asennus jää tässä tapauksessa kuitenkin nyt ostajan hommiksi. jätin teipinkin kokonaan pois droppitangosta niin helpottaa vähän asennushommia.

nouto töölöstä. koeajo ei tällä kertaa mahdollinen koska stemmin faceplatesta puuttuu pari ruuvia joiden ruinaamisen local bike shopista jätän myös nyt ostajan harteille. melkein mun naapurissa on onneks hyvä ja ystävällinen liike. edit. kävinkin nyt ostamassa ite puuttuvat pultit ja vedin momenttiavaimella kiinni

näillä puheilla hinnaksi 350 mobiilieuroa (MYYTY)

Uusi ja asentamaton Tubuksen LM-1 adapteripari

Kuvan etuteline + takateline kaupan päälle

Hinta: 10e (MYYTY)

usb-ladattavat Lidlin pyöränvalot. Etuvalaisin StVZO-standardilla eli ystävällisesti ylälaidastaan leikatulla valokiilalla.

usb-ladattava superäänekäs töötti varashälytinominaisuudella, 2 kaukosäädintä

micro-usb piuha

mukana myös kuminen rannenauha suojaamaan usb-porttia elementeiltä

Toimiviksi kokeiltuja/koeasennettuja, mutta muuten käyttämättömiä.

Yhteishinta: 45e

onpa noloo et vielä myymättä noi kun lataan jo lisää kampetta hyllyyn joten kompensaationa edellisen viestin sisällön ostajalle mukaan lisäksi superlaadukas 3M heijastinteippisetti:

sitte asiaan eli

Uusi ja asentamaton retkitanko + Uusi ja avaamaton Nalgene Wide Mouth puteli custom-väreissä (naitin pari eri pulloa keskenään, you see) + Uusi ja käyttämätön isokokoinen BÖNFFÖPUSSI. Kyllä.

tangon speksit: musta alumiini / kiinnitys 31.8mm / leveys 660mm / nousu 13mm / reach 120mm / taivutus 45°

Tämä kaikki on sinun hintaan 50 digieuroa

Look AL 264 P rullaava ratarunkosetti

Koko Large eli

TT C-C 580mm
ST C-T 600mm
Emäputki 175mm

Katso täysikokoiset kuvat esimerkkibuildista:

Hintaan sisältyy rungon ja keulan lisäksi

 • hyväkuntoinen Chris King Gripnut ohjainlaakeri
 • musta Thomson satulatolpan panta
 • musta 27.2 tolppa
 • Look Ergostem säädettävä stemmi (NOS, lähes uudenveroisessa kunnossa)
 • Erittäin suorasti ja pehmeästi pyörivä kiekkosetti (Kehät H Plus Son SL42. Napaosastolla Level Components joissa kiinni uusi ja ajamaton 16t Level ratas. Saat myös 17 ja 19 hampaiset Levelin rattaat sekä laadukkaan kuusiokolopikalinkun mukaan. Kehiä pehmustaa täysin neitseelliset vittorian ulkorenkaat)

1290