M: Kona paddy wagonMYYTY!!

Myyn vuoden 2009 harmaan Paddy Wagonin (56 runkokoko). Ajettu kesät talvet kaupunkiajoa. Ostin just maasturin kun lapsi kasvaa ja tartteen vaihteet pyörään että jaksan kuskata sitä paremmin. Nyt sinkula/fixi siis tarpeeton.

Kohtuukunnossa, mutta ei missään erinomaisen hyvässäkään.

Takarengas käännettävä eli sekä sinkula että fixi -moodi. Itse ajanut sinkulana. Rungossa joitain käytön jälkiä ja muutama pikkunen lommo, mutta perussiisti.

Kauppaan kuuluu yhden kesän käytössä olleet ulkokumit (schwalbe) ja nokian nastarenkaat talveksi (nämä hyvässä kunnossa). Lisäksi kevyt muovinen takalokari (jota voi käyttää talvella) ja kesäajoon hieman raskaampi etu- ja takalokari. Ketjut vaihdoin kaksi kuukautta sitten sekä puhdistin keskiön, mutta nyt ilmeisesti myös eturatas alkaa kaipaamaan vaihtoa koska välillä jotain rutinaa.Penkin kiristysruuvin kierteet kuluneet, mutta penkin saa kyllä varmasti irti (ainakin viimeistään sahaamalla ruuvin ja vaihtamalla uuden tilalle).

Kuvia pyydettäessä. Saa tulla testaaman. Hinta 200e. aosaar@utu.fi. Fillari majailee Turus, Martin alueella. Matkahuoltokin toki kuljettaa halvalla.

Kuvia vois laittaa tai voisihan sitä tulla livenäkin kattomaan

aosaar - 13:22, 27.2.2012 » lapsi kasvaa ja tartteen vaihteet pyörään että jaksan kuskata sitä paremmin.
Lisää voimaa, vähemmän selitystä.

Sori, jatkakaa. Hinta varmasti kohillaan.

moikka, laitatko kuvia osoitteeseen johnsonite@gmail.com? Kiits!

Kuvia voi myös laittaa mulle osotteeseen m.tervahartiala@yahoo.com. Kiinnostusta pyörään olis, voisin myös tulla kattomaan sitä livenä joskus kun sopii.

Myyjän massiivisen yksivaihdeaktiivisuuden vuoksi suosittelen laittamaan kuvapyynnöt suoraan tuohon aloitusviestissä mainittuun sähköpostiin tai pm.