M:KOLARI fixi/ratrarunko, 52, käsintehty, columbus spirit&zona (HKI,00410)

Myydään kolarissa ollut käsintehty Victoire Cyclesin Virage 52, väri rubiini. Ostettu helmikuussa 2015, ollut ajossa maaliskuusta-huhtikuu.

Geometria etc: http://www.victoire-cycles.com/en/frames/frames/victoire-virage-frame-track-fixed-gear-detail.html

Runko ei ole ajokelpoinen/turvallinen ilman korjausta.

Kauppaan kuuluu VAIN RUNKO ja satulaputken kiristyspultti 100€.

Kuvaus tapahtuneesta: Hätäjarrutuksessa lensin tangon yli. Pyörä paiskautui kyljelleen ottaen iskun vastaan lukkopolkimen syrjällä. Rungon alaputkessa klommo taittumisesta. Toinen huomattava vaurio on kampien spiderin rataspulttien hankaaminen chaintayhyn pyörittäessä kampia.

Victoire cyclesin kanta oli, ettei runkoa kannata korjata, sillä lopulliset kustannukset olisivat lähellä uutta runkoa.

Speksit: -
tuubit miksaus Columbus spirit & zona

 • Fillet-brazing construction
 • 1"1/8 headtube for external headset
 • BSC 68mm bottom bracket
 • 1"1/8 external headtube
 • Fillet brazed seat clamp
 • Rear brake mount
  red clear coat
 • BSC bottom bracket
 • Integrated seatpost clamp
 • Lo-pro geometry
 • paino 1650g

Kuvat kolarirungosta:

Runkokoko 52

Hintapyyntö: 100€ vaihdossa voi tarjota kevyttä fiksitakakiekko, (maksan erotuksen)

Paikkakunta: 00410

Tää oli se fillaritorillakin ollut runko? Sellanen kondis kyllä, että varmaan joku foorumilainen kaljaan vaihtais mutta tuskinpa tosta kukaan maksaa.

otti osumaa mihin? autoon? miten hitossa pyörän paiskautuminen maahan normikaatumisessa voi vetää rungon noin mutkalle. TUon korjaaminen maksaa, jos itse et sitä tee, helposti se kolme hunttia joten…

joo yks olut ihan hyvä korvaus. ostaa lavan niin 1 vaihtarina runkoon ja hörppii loput samalla kun aikansa kuluksi yrittää vääntää runkoa kylmänä vähän suoremmaksi ilman paitaa jonain nättinä kesäiltana.

dpstyles - 22:31, 1.6.2015 » otti osumaa mihin? autoon? miten hitossa pyörän paiskautuminen maahan normikaatumisessa voi vetää rungon noin mutkalle.
Aivan uskottava selitys tuo kaatuminen. Fillari lähtee helposti kohtalaisen korkealle esimerkiksi jos vetää OTB:t lukkisten kanssa. Tuommoinen kuoppa tulee juurikin siitä, kun putki lommutuu taivuttaessa. Lommoutuu tuosta, koska putken ohennus saavuttaa maksiminsa noilla main.

Kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteys esimerkiksi Kongan Anttiin ja kysellä paljonko korjaaminen maksaisi ja sitten verrata kokonaishintaa uuteen. Myyjähän vois tietty tehä tänkin homman valmiiksi.

Ja toi rattaanpulttien hankaus, sen vois myyjä kans selvittää, että johtuuko se vaan Omniumeista vai onko runko vääntynyt takakolmiostakin.

Myyjänä opettelisin myös luukutuspsykologiaa. Tässä keississä 95€ olisi aivan helvetin paljon vähemmän, kuin 100€.

Tarkempi kuvaus tapahtuneesta: Jalankulkija hyppäsi oikealta puolelta eteeni - jarrutus ja ajautuminen päin. Tilanteessa vauhtia max 25km/h. Osuin takapyörä ilmassa kypärä edellä pehmeästi jalankulkijaa vatsaan ja pyörähdin ukemilla asvaltille. Ainut kova tälli pyörälle oli sen iskeytyminen asvalttiin kyljelleen. Pyörä ei käynyt edes korkealla. Kumpikin osapuoli lähti paikalta kävellen. Semisti lähti ilmat, varmaan jalankulkijaltakin. Tilanne oli aika uskomaton, talutin pyörän junaan, koska tanko oli kääntynyt (ei vääntynyt) oikealle. Huomasin vasta junassa, että runkokin oli taittunut -vitutti/itketti.

Ominumit pyöri ennen kolaria nätisti, eli takakolmiokin on vääntynyt.

Valmiiksi tingattuhinta 68€ (alle 6% uuden hinnasta)

Tiedustelut yv, jos kiinnostaa oikeasti.

Tuosta hinnasta ale, yritän itse saattaa rungon ajokuntoon tai pidän toimistossa koristeena muistuttamassa pyöräilyn extreme-laji-statuksesta.

Baxter_Stockmann - 9:26, 5.6.2015 » (alle 6% uuden hinnasta)
tuossa kunnossa käyttökelpoisuus noin 0% uuden käyttökelpoisuudesta. ihan ohimennen huomautuksena siltä varalta jos et saa myytyä ja mietit että miksi näin kävi.

^^Sama oli mielessä. Kannattaa laittaa kuvat Kongan Antille ja pyytää karkea arvio korjauksen hinnasta. Sit kannattaa laittaa viesti esim puolan pojille eli rystarski ja mitä niitä oli ja kysyä uuden rungon hintaa. Sit kannattaa miettii, et mikä hinta täs ois sopiva

Baxter_Stockmann - 9:26, 5.6.2015 » pidän toimistossa koristeena muistuttamassa pyöräilyn extreme-laji-statuksesta.
Tossa on ainoo lause sun myyntiketjussa, jossa on mitään järkeä tähän mennessä mitä rungon loppusijoitukseen tulee.
negaatio - 11:45, 22.5.2015 » https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/t31.0-8/11165099_10153286462627552_6302808102728601781_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9 Tää on semmonen neljän sadan runkosetti. Tuli vielä 20e lisää metallimaalista.
Tossa ihan vaan esimerkkiä. Tuskin on hipointa putkea valikoimasta, mutta kustomrunko maaleilla.